athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.439
- Πόντοι
- 12.756
αμισθι και αφιλοκερδως παω αν θελει να τον προσεχω...Ρε μαλακα να ερθουμε σπιτι σου? Θα σε φαει στεγνα.
αμισθι και αφιλοκερδως παω αν θελει να τον προσεχω...Ρε μαλακα να ερθουμε σπιτι σου? Θα σε φαει στεγνα.
Ουτε εγω...ΔΕΝ το πιστευω....
Αυριο που θα παμε να τον δουμε στον Ευαγγελισμο με εμφραγμα μυοκαρδίου και θα πινει χυμο αμίτα που θα του κραταει το καλαμακι Γεωργιανη εσωτερικη , θα σου πω εγωΔΕΝ το πιστευω....
Και εγω....τον αγαπαω τον καριοληαμισθι και αφιλοκερδως παω αν θελει να τον προσεχω...
εισαι σωστος και αρχοντικοςΟυτε εγω...
να ξερεις οτι μολις ΦΑΛΙΡΙΣΑΜΕ !!!εισαι σωστος και αρχοντικος
Εγω μολις εστειλα ενα γαματο ερωτικο ρομαντικο βαιμπερ τοσο πετυχημενο ππυ θα γαμαω ακομα και αν ξαναβγει ο κουλης...να ξερεις οτι μολις ΦΑΛΙΡΙΣΑΜΕ !!!![]()
![]()
![]()
![]()
Σώπα γλυκούλη μου....Τεα σεντόνι πάλι απαντησε .....
πόσο αναγκη έχει την σημασία, τους προβολεις
Καλα τα λες Λετα μουΣώπα γλυκούλη μου....
Εδώ το Λαλας μωρέ μωρέ..
Και τι κερδίζεις αξιότιμε μετά γρήγορα συμπεράσματα το νου σου;
Κρίμα
γιατι;να ξερεις οτι μολις ΦΑΛΙΡΙΣΑΜΕ !!!![]()
![]()
![]()
![]()
Εγώ τουλάχιστον το λέω φανερά ότι γουστάρω τα toysΈξαλλη είναι. Με το στραπ κοιμάται πλέον.
Σου έχω πει μη βιάζεσαι να βγάζεις συμπεράσματα..ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΝΗΜΑΤΟΣ , που ερχονται ολοι εδω να ψαξουν![]()
γιατι κοβει απο αυτα που μαζευε ....γιατι;
και παλι λιγα δινει σε σχεση με αυτα που μαζευειγιατι κοβει απο αυτα που μαζευε ....
Απο τα δικα μας λεφτα κανει το μπρουκλη και δινει σε εμας παλι πισω , αυτοι δεν παραγουν χρημα , αμα κοβει και αυτα την γαμησε
Εδω ειναι νημα που εινναι πρωτη γραμμη να αντιμετωπησει τους τουρκους λετα....Εγώ τουλάχιστον το λέω φανερά ότι γουστάρω τα toys
Εσύ γλυκιά μου;
Τωρα δεν θα μαζευει ομως , ουτε για τα λιγα , θα σου λεει δεν σου παιρνω οποτε εχεις να ζησεις , το θεμα ειναι ομως οτι μονο αυτοι που μπορουν να κλεψουν το κρατος θα μπορουν να ζησουν , οχι μισθωτοι και δημόσιοι83 ατομα διαβαζουν τα στραπονιαζματα της Τεας
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
και παλι λιγα δινει σε σχεση με αυτα που μαζευει
Μαλλον άλλος βιάζεταιιιιιιιιιιιιιιιι..Σου έχω πει μη βιάζεσαι να βγάζεις συμπεράσματα..
Σε pm με ενημέρωσαν ότι γράφετε ότι πιο καμμένο βγάζει ο νους
ισχυει ρε συ αυτο...ας συνεχισει επιδοτησεις για το ρευμα τουλαχιστονΤωρα δεν θα μαζευει ομως , ουτε για τα λιγα , θα σου λεει δεν σου παιρνω οποτε εχεις να ζησεις , το θεμα ειναι ομως οτι μονο αυτοι που μπορουν να κλεψουν το κρατος θα μπορουν να ζησουν , οχι μισθωτοι και δημόσιοι