Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 15.161
- Πόντοι
- 3.656
ενα θα σου πω...μαλαισια με V10 κατω απο την "ομπρελα"...έπρεπε να είμαι εκεί σήμερα... ΕΠΡΕΠΕ...![]()
ενα θα σου πω...μαλαισια με V10 κατω απο την "ομπρελα"...έπρεπε να είμαι εκεί σήμερα... ΕΠΡΕΠΕ...![]()
Ναι τρώει τις κρέμες του τώρα ο μπουληςο μουνοπανας που ειναι κοιμαται ακομα γαμω το ειναι του?![]()
2006 Μόντσα, τελευταίος αγώνας του Σούμυ με Φεράρι...ενα θα σου πω...μαλαισια με V10 κατω απο την "ομπρελα"...
Δεν μπορεις να καταλαβεις τι σου λεω...ΔΕΝ μπορουσες να σταθεις απο τον θορυβο!!να φανταστεις εγω δεν ξερω τι ειναι πονοκεφαλος και μετα τον αγωνα πονουσε το κεφαλι μου 2 μερες!!!2006 Μόντσα, τελευταίος αγώνας του Σούμυ με Φεράρι...![]()
εγώ 2 εβδομάδες μετά δε μπορούσα να ξεκολλήσω το μυαλό μου, χάζευα συνεχώς τα βίντεο και τις φωτογραφίες.Δεν μπορεις να καταλαβεις τι σου λεω...ΔΕΝ μπορουσες να σταθεις απο τον θορυβο!!να φανταστεις εγω δεν ξερω τι ειναι πονοκεφαλος και μετα τον αγωνα πονουσε το κεφαλι μου 2 μερες!!!
τιποτα εχθες , τζιφος ...καλημερα μαν εχε το νου σου γιατι τα σκραμπλ εγκς φερνουν υπνηλια
άνω ή κάτω?Καλησπέρα είς το αδερφάτο της Γλυφάδας.
Άνω κρός και τράνς.άνω ή κάτω?![]()
να διευκρινίζουμε για αποφυγή παρεξηγήσεων...![]()
μαζεψου εσυ , ΜΑΖΕΨΟΥθα ανεβασω μια στοκ φτογραφια που εχω απο παλια απο το εστιατοριο του λε σιρενους ποζιτανο να της φυγει το κεφαλι![]()
τζορμακας θα παει με το μουνετο εκει μετα τη χαλκιδικημαζεψου εσυ , ΜΑΖΕΨΟΥ
δεν θα πηγαινε τσινκουε τέρε ;τζορμακας θα παει με το μουτετο εκει μετα τη χαλκιδικη![]()
λιγο πιο πανω πορτοφινοδεν θα πηγαινε τσινκουε τέρε ;![]()
Αγαπημένο μου.. αλλα δεν θα καταλαβει κάτι , καλυτερα να παει πιο πανω ακομαλιγο πιο πανω πορτοφινο
Αγαπημένο μου.. αλλα δεν θα καταλαβει κάτι , καλυτερα να παει πιο πανω ακομα
ΥΓ ενταξει εσυ ; εριξες καλο μανίκι ; μια μπαταρια και ενα παουερ μπανκ αδειασες ;
χυλοπιτες τρωω χυλοπιτες
που ρε μαλεα σαν ρεμο?
εκτελουσα καθηκονταΝομιζω πρεπει να παει επισκεψη στον Καλογερο να τον φιλοξενησει ..
Πολυ ωρα ελειπες εχθες και ανησυχήσαμε![]()
Νομιζω πρεπει να παει επισκεψη στον Καλογερο να τον φιλοξενησει ..
Πολυ ωρα ελειπες εχθες και ανησυχήσαμε![]()