ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 34.865
- Πόντοι
- 5.006
Όχι θα πάμε εκεί και είναι από τις λίγες περιοχές που δε ξερωαπο παγκρατι ναι
Όχι θα πάμε εκεί και είναι από τις λίγες περιοχές που δε ξερωαπο παγκρατι ναι
ωραιο σαν περιβαλλον ειναι ενα πριν το νεκροταφειο οπως ανεβαινεις διπλα στο παρκινγκ το μεγαλο το υπαιθριο δεν θυμαμαι ονομαΌχι θα πάμε εκεί και είναι από τις λίγες περιοχές που δε ξερω
Οκ θα πάμε μεσημέρι και βλεπουμεωραιο σαν περιβαλλον ειναι ενα πριν το νεκροταφειο οπως ανεβαινεις διπλα στο παρκινγκ το μεγαλο το υπαιθριο δεν θυμαμαι ονομα
εγω παντως εκει θα πηγαινα αυτα της πλατειας δεν λενε κατιΟκ θα πάμε μεσημέρι και βλεπουμε
πηγαινε στα γκουρμε να ανεβασεις φωτο να ψαρωσει το ινσταγκραμικο μουνι να σε δει λαρτζ να σου κανει λαικ...με τις λαδοκολες και τα καπακια αμστελ στο χαλικι δεν θα σου ριξει 2η ματιαεγω παντως εκει θα πηγαινα αυτα της πλατειας δεν λενε κατι
κοψιδι καισαριανη
Επειδή δεν θυμάμαι πώς ακριβώς είναι η Γλυφάδα, μπορεί να κάνει κανείς μπάνιο εκεί κοντά; Διότι αν μπορεί, η πισίνα είναι περιττός μπελάς. Εκτός αν τη θέλει κανείς για επίδειξη στάτους.ρε δε γαμιεσαι που θα μπλεξω τωρα με πισιναδες μαλακα για να πουλησω μουρη ..
Στ αρχιδια μου , ξερουν οτι μπορω να εχω , απλα δεν εχω ΑΠΟ ΕΠΙΛΟΓΗ
Σουβλάκι από κρέας μινώταυρου;![]()
Εστιατόριο στην Κρήτη σερβίρει μινωικό σουβλάκι
Στο εστιατόριο «οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρια να αλληλεπιδράσουν με το μινωικό πολιτισμό» σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη.www.skai.gr
θα ανεβασω μια στοκ φτογραφια που εχω απο παλια απο το εστιατοριο του λε σιρενους ποζιτανο να της φυγει το κεφαλιπηγαινε στα γκουρμε να ανεβασεις φωτο να ψαρωσει το ινσταγκραμικο μουνι να σε δει λαρτζ να σου κανει λαικ...με τις λαδοκολες και τα καπακια αμστελ στο χαλικι δεν θα σου ριξει 2η ματια
Το έχουμε αναφέρει με @Νίπλης ένα ξύλινο όπως ανεβαινεις αριστερά αλλά κανείς δεν έχει φάει.ωραιο σαν περιβαλλον ειναι ενα πριν το νεκροταφειο οπως ανεβαινεις διπλα στο παρκινγκ το μεγαλο το υπαιθριο δεν θυμαμαι ονομα
Δηλ. αμα εχεις κοσμοτε γαμας απεριοριστα;ο Μπραμπ ειναι μεσα στην γλυκα τωρα , εχει απεριοριστα Κοσμοτε και γαμει συνέχεια
Στείλε και αυτό.θα ανεβασω μια στοκ φτογραφια που εχω απο παλια απο το εστιατοριο του λε σιρενους ποζιτανο να της φυγει το κεφαλι![]()
Σωστάοπωσ ανεβαινεις δεξια
Ούτε αυτός μου τη λέει ούτε εγώ του τη λέω. Δεν υπάρχει λόγος.καλογερο απο βουνο μας γραφεις? πες τα του πουστη σου την λεει εσενα για γλυφαδα
Χωρίς να θέλω να δημιουργήσω εντάσεις ο γιουβαρλάκια σε είπε άσχετο που κλέβεις σημεία από το Τουίτερ.πηγαινε στα γκουρμε να ανεβασεις φωτο να ψαρωσει το ινσταγκραμικο μουνι να σε δει λαρτζ να σου κανει λαικ...με τις λαδοκολες και τα καπακια αμστελ στο χαλικι δεν θα σου ριξει 2η ματια
δεν τοχεις....ουτε το μυαλο ουτε το πνευμα...Ούτε αυτός μου τη λέει ούτε εγώ του τη λέω. Δεν υπάρχει λόγος.