barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.080
- Πόντοι
- 5.506
Ρετζίκι μένεις μωρή κουφάλα;7 στρέμματα είναι, μην αγχώνεσαι. Ξέρει να διαλέγει η αλεπού, τυχαια έσκασε;
![Tooth :tooth: :tooth:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/tooth.gif)
![Tooth :tooth: :tooth:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/tooth.gif)
Ρετζίκι μένεις μωρή κουφάλα;7 στρέμματα είναι, μην αγχώνεσαι. Ξέρει να διαλέγει η αλεπού, τυχαια έσκασε;
Αυτά τα ξεφτια τι είναι;Δουλεύουμε τώρα. Δουλεύουμε.
![]()
![]()
Ρωσικό μιλφακι. Με έφτιαξε βραδυατικα γαμω τα μπουτακια του, γαμω![]()
Ρετζίκι μένεις μωρή κουφάλα;![]()
Οχι βεβαια. Με το πι προσπαθησα να της βαλω τρικλοποδια, για να την ριξω, αλλα εκανε ελιγμο και απεφυγε το πεσιμο.Αυτά τα ξεφτια τι είναι;
Δεν πιστεύω να της επιτεθήκατε;
Για καφέ θα σε πάω στου Μάριου ρε μαλέα, έρχομαι ειρηνικά, καλμ νταουν.Ναι αλλά στο δρόμο για ασβεστοχωρι, μετά το βενζινάδικο. Η καραμπίνα μου είναι όπως μπαίνεις αριστερά, οπλίζω, σημαδεύω, εκτελώ. Αν δε σε φάνε τα σκυλιά πρώτα, δυο υβρίδια οξύθυμα. Ράμπο σε λέω, Ράμπο.
Μαλλον πεταει τωρα,τον ειδοποιησαν εκτακτως απο Μπακινχαμ για το λυπηρο γεγονος.Μην τον ενοχλεις,ειναι φορτισμενος συναισθηματικα
οταν πεθάνει κανας κλασσικος σουβλατζης θα ειναι χαλια ο ΜπραμπΜαλλον πεταει τωρα,τον ειδοποιησαν εκτακτως απο Μπακινχαμ για το λυπηρο γεγονος.Μην τον ενοχλεις,ειναι φορτισμενος συναισθηματικα![]()
ποσο τελειωσε τελικα ; Χ ;Μην γαμησω αυτός ο Ολυμπιακός σκέτος καρκίνος ρε πούστη μου είναι. Γαμω τα θεία μου
μην βριζεις μανΜην γαμησω αυτός ο Ολυμπιακός σκέτος καρκίνος ρε πούστη μου είναι. Γαμω τα θεία μου
Εκοιμηθη ρε μαλακα εκοιμηθηποσο τελειωσε τελικα ; Χ ;
Οι ομαδες φτιαχνονται το καλοκαιρι στις προετοιμασιες οχι τον Σεπτεμβρη στα επισημα τυπε με 40 μεταγραφες....Μην γαμησω αυτός ο Ολυμπιακός σκέτος καρκίνος ρε πούστη μου είναι. Γαμω τα θεία μου
Έχει γαμηει το σύμπαν γαμωτο αυτές τις μερες μόνο ένα δυνατό μου νέτο μου ζήτησε ινσταγκραμ
για πεςΈχει γαμηει το σύμπαν γαμωτο αυτές τις μερες μόνο ένα δυνατό μου νέτο μου ζήτησε ινσταγκραμ![]()
Φαγαμε βραδυνο , μολντεΠΡΩΙΝΟ ΕΦΑΓΕΣ?
για να σε κανει μπλοκ πολυ πιθανο , ΜΗΝ ΤΟ ΔΩΣΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕ ΜΕ !!!!Έχει γαμηει το σύμπαν γαμωτο αυτές τις μερες μόνο ένα δυνατό μου νέτο μου ζήτησε ινσταγκραμ![]()
Τι να πω κάπου 28 χιλιάδες ακόλουθους μάλλον μάζευε ακόλουθουςγια πες![]()
η γαμιολα....Τι να πω κάπου 28 χιλιάδες ακόλουθους μάλλον μάζευε ακόλουθους
Τι να πω κάπου 28 χιλιάδες ακόλουθους μάλλον μάζευε ακόλουθους