athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.282
- Πόντοι
- 12.756
φιλε-Μπαρε μην λοιδωρεις την ΒασιλομητωρΤσιμέντο μην σηκωθεί.
φιλε-Μπαρε μην λοιδωρεις την ΒασιλομητωρΤσιμέντο μην σηκωθεί.
ειναι αληθεια οτι το πρωτο μυριο ο νιπλης το εκανε με ζιγκολικι με αυτην?φιλε-Μπαρε μην λοιδωρεις την Βασιλομητωρ
Δεν είμαι Άγγλος όπως εσύ φίλε φανατικέ πρότεινεφιλε-Μπαρε μην λοιδωρεις την Βασιλομητωρ
ΜΠΑΝ, ΜΠΟΥΝ, ΜΠΙΝ, ΤΙΚ ΛΙΚ, ΜΠΙΚ και ό.τι άλλο υπάρχει ρε πούστη!Κυριε Τρουμπακη να σας ενημερωσω οτι θα χασουμε 2-0 σημερα ή θα εξοργιστειτε και θα ζητατε να με μπαναρουν;
τι γραφεις ρε;Δεν είμαι Άγγλος όπως εσύ φίλε φανατικέ πρότεινε
Μπαναρε τον @ antisthenisειναι αληθεια οτι το πρωτο μυριο ο νιπλης το εκανε με ζιγκολικι με αυτην?
Όλα τα καφέ θα παίζουν ΘρύλοΝαι,τον αγώνα που να τον δω λες?παντού γαυροφωλιες θα είναι βεβαίως.
Γαμιέσαι κι εσύ!Όλα τα καφέ θα παίζουν Θρύλο
Πρότεινε είμαι με χαχοφον.τι γραφεις ρε;
γυρισες;Πρότεινε είμαι με χαχοφον.
ΞεκινάωΌλα τα καφέ θα παίζουν Θρύλο
πόσες μέρες για τι?Θα ρωτησω και περιμενω σοβαρη απαντηση.Ποσες μερες μεινανε
Για να ξαναδει το λαστ κριστμας.Το φερνω απ' εξω απ' εξω να μην τον ταραξωπόσες μέρες για τι?
την θεία θα παίζουν θείο Τζιμ...Όλα τα καφέ θα παίζουν Θρύλο
Εγώ φταίω ρε μουνόπανο, σε καλημέρισα, ευχήθηκα για την ψυχική και σωματική σου υγεία και ευεξία και τώρα διαβάζω αυτά.
πεθανε η ατζελα?Είμαι σε συναισθηματική φόρτιση από το χαμό της λαίδης.
Τζιμακο, θα φορεσουν μαυρο περιβραχιονιο σημερα οι παικτες, σαν συμπαρασταση στο αδελφο σωματιο της ΝοτιγχαμΌλα τα καφέ θα παίζουν Θρύλο
οχι μονο γιαυτο παππου μου....Τζιμακο, θα φορεσουν μαυρο περιβραχιονιο σημερα οι παικτες, σαν συμπαρασταση στο αδελφο σωματιο της Νοτιγχαμ