baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.816
- Πόντοι
- 6.035
ζητιανευει στου αχιλλεα.Ο Μπραμπ που είναι ;;;
Μήπως με γκόμενα ;![]()
ζητιανευει στου αχιλλεα.Ο Μπραμπ που είναι ;;;
Μήπως με γκόμενα ;![]()
Τι είναι η κραμελίτσα?κραμελιτσα?![]()
ακομα ψαχνει το σουβλακι του πεπε.Εχει πάει φινο
Θα σε γαμήσει μόλις το καταλάβειακομα ψαχνει το σουβλακι του πεπε.![]()
Λιγο το μισματς να δουλεψουν,να βγουν και μερικα σκριν,να ανεβασουμε και τα ποσοστα στα τριποντα και το χουμεΘέμα χρόνου είναι, μη γίνει και διπλό...![]()
![]()
παω για κοκτειλ η φτωχεια θελει καλοπερασει.Θα σε γαμήσει μόλις το καταλάβει
Συμφωνώ, πιστεύω έστω και δύσκολα στον πόντο θα τους κερδίσουμε τους ουκρανούςΛιγο το μισματς να δουλεψουν,να βγουν και μερικα σκριν,να ανεβασουμε και τα ποσοστα στα τριποντα και το χουμε![]()
Καλοπερασει μεσιε Βαρος,τι λεει τι κωριο,σου αφησε καταλοιπαπαω για κοκτειλ η φτωχεια θελει καλοπερασει.![]()
Τυπε σου μοιάζω για ανώμαλος?Ο Μπραμπ που είναι ;;;
Μήπως με γκόμενα ;![]()
Το ξανακανε η Θλιβερπουλ το 06 νομιζω με την Μιλαν,ωραια ανατροπηΣυμφωνώ, πιστεύω έστω και δύσκολα στον πόντο θα τους κερδίσουμε τους ουκρανούς
Καυτερό στο Χαλάνδρι έχεις πάει?Τυπε σου μοιάζω για ανώμαλος?
Ασε τις μλκ και πηγαινε το μπος για τη βραδινη του βολταπαω για κοκτειλ η φτωχεια θελει καλοπερασει.![]()
Έχω πάει μόλις άνοιγε και έφυγαΚαυτερό στο Χαλάνδρι έχεις πάει?
Τόσο χάλι?Έχω πάει μόλις άνοιγε και έφυγα
Ρε μλκ, κατσε σκεφου το και μια δευτερη φορα, μην παιρνεις αποφασεις στο ποδι.
Ρε @Reznov απαντα στο κακομοιρο ναυαγιο....τι σκληρος απονος καριολης εισαι!Εγω λεω να μην κανεις βιαστικες κινησεις. Βαλε κατω τον εγωισμο, τσιμπα και ενα 150ρι για το παραβολο και ξαναορμα![]()
Δεν πρόλαβα να φάω δεν είχα χρόνο να περιμένωΤόσο χάλι?![]()
Κτηνίατρε, μόνο το μεγάλο σου αδελφό μη φωνάξεις, δε θα το αντέξω.Ρε @Reznov απαντα στο κακομοιρο ναυαγιο....τι σκληρος απονος καριολης εισαι!![]()
Θα φωναξω τη κυρια Χατζη τον γαμια σου!!!Κτηνίατρε, μόνο το μεγάλο σου αδελφό μη φωνάξεις, δε θα το αντέξω.
Ε το μαλάκα, είχαμε το λιονταρίτσο με το σεριφάκο αγκαζέ, καινούριος λιονταρίτσος μας προέκυψε.
![]()
Άντε κτηνίατρε, σε βαρέθηκα, καληνύχτα.Θα φωναξω τη κυρια Χατζη τον γαμια σου!!!![]()
Μονο τα στραπονιασματα απο τις πουτανες δεν βαριεσαι ρε ξεφτιλογερε!!!Άντε κτηνίατρε, σε βαρέθηκα, καληνύχτα.