Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 26.742
- Πόντοι
- 6.256
Γλυψε πουστρακι να παρεις φιλακι απο κιουρια Χατζη!!!Συγγχαρητηρια, εις ανωτερα
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Γλυψε πουστρακι να παρεις φιλακι απο κιουρια Χατζη!!!Συγγχαρητηρια, εις ανωτερα
τι θες να σου φερω ΤΥΠΕ?εγω σε εχτιμω φιλε βαρο....εχεις ηθος και εισαι τσιφτις
χωρις ρε...μην το γαμησουμε τα καταγαλανα νεραμε παπουτσακια η χωρις?![]()
Σου ειπα ρε μαλεα, μη βαζεις το προσωπο σου φορα παρτιδαΓλυψε πουστρακι να παρεις φιλακι απο κιουρια Χατζη!!!
![]()
ειμαι οκ καλε μου φιλε...ευχαριστωτι θες να σου φερω ΤΥΠΕ?
Απο τη κιουρια Χατζη εθιστηκες στα στραπονιασματα μωρη πουλχερια;Σου ειπα ρε μαλεα, μη βαζεις το προσωπο σου φορα παρτιδα
ετσι.....αδερφε σε εκκλησια ειμαστε?Ήσυχα βρε μαλακες αρχίζουν τα ματς
Απο τη κιουρια Χατζη εθιστηκες στα στραπονιασματα μωρη πουλχερια;
Για τους άλλους λέω αδελφέ, εσύ καντό μπουρδελο δε πειράζειετσι.....αδερφε σε εκκλησια ειμαστε?
Μη βριζεις μαν σε εκκλησια ειμαστεΉσυχα βρε μαλακες αρχίζουν τα ματς
Εξαρταται,αν ακουσουμε Χριστοπαναγιες μπορει να μπερδευτουμεετσι.....αδερφε σε εκκλησια ειμαστε?
Εσύ μας έλειπες τώρα κλονεΕξαρταται,αν ακουσουμε Χριστοπαναγιες μπορει να μπερδευτουμε![]()
na katebv limani να δω μπαλιτσα η να κατσω εδω να ζαλισω αρχιδια?
να σας φερω συκα και φραγκοσυκα?
θελετε μυτζιθροπιτες?
να σας φερω λιγη αμμο θαλασσης σε βαζακι?
ειναι ΚΑΙ τσαχπινα
Δηλαδή, τι είναι ο Τρουμπάκης και έχει ασυλία το μουνί;Για τους άλλους λέω αδελφέ, εσύ καντό μπουρδελο δε πειράζει
Κλωνος ρε.Μια που το πες,να ριξουμε ενα τρισαγιο για ΝτοντιΕσύ μας έλειπες τώρα κλονε
Ρε εχεις καταλαβει ναυαγιο της ζωης οτι δεν σε θελει κανεις εδω μεσα;Μεχρι και οι πουτανες ρε σαλιαρη που πας και κωλοτριβεσαι ολη μερα γελανε μαζι σου και μετα οταν σε βαριουνται σε πετανε σαν χρησιμοποιημενη καποτα....Μη βριζεις μαν σε εκκλησια ειμαστε