athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.479
- Πόντοι
- 12.756
και σε φορειο με οξυγονο να ερχοσουν και με απινιδωτη παρεα ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ..σωραιος , μου ειπε να περάσω να τα παρω και να του τα δωσω
ετοιμασε τα μου σε παρακαλω
και σε φορειο με οξυγονο να ερχοσουν και με απινιδωτη παρεα ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ..σωραιος , μου ειπε να περάσω να τα παρω και να του τα δωσω
ετοιμασε τα μου σε παρακαλω
και σε φορειο με οξυγονο να ερχοσουν και με απινιδωτη παρεα ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ..
Ο Αλεξ λεει οτι με 2 ευρω βενζινη δεν βλεπει τον λογο για επιδομα ...και σε φορειο με οξυγονο να ερχοσουν και με απινιδωτη παρεα ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ..
Ο Αλεξ λεει οτι με 2 ευρω βενζινη δεν βλεπει τον λογο για επιδομα ...
γνωμη σου
Ρε μαλακα οτι λεει το χαρτακι που του δινουν διαβαζει ο ανθρωπας.....τι μενος ειναι αυτο με τον συμπαθη βολεμενο δικηγορο μας;Ο Αλεξ λεει οτι με 2 ευρω βενζινη δεν βλεπει τον λογο για επιδομα ...
γνωμη σου
Ρε μαλακα οτι λεει το χαρτακι που του δινουν διαβαζει ο ανθρωπας.....τι μενος ειναι αυτο με τον συμπαθη βολεμενο δικηγορο μας;
εσυ κοψε τα "εξυπνα" κρυφοπουστριλικια για αρχη και οτι θες ταγκ
Αυτα ειναι , τέλειο
ειδες ομως κρετίνε που σε προλόγισα.. ΄ήξερα οτι θα μπεις.Καθόλου κρυφοπουστριλίκια, το έχει δηλώσει ο άνθρωπος ότι είναι πουστης.
Δες εδώ τις υστερικές κραυγές του μόλις αντίκρισε το καβλί στη φώτο:
ασε, τα ξερω.Καθόλου κρυφοπουστριλίκια, το έχει δηλώσει ο άνθρωπος ότι είναι πουστης.
Δες εδώ τις υστερικές κραυγές του μόλις αντίκρισε το καβλί στη φώτο:
Γυρισες λουστρακο ή κανεις γκεστ για κανα τεταρτο μολις κοιμηθει η ελλεηνιδα σου?Αυτος ο Μπιιχλας απο τοτε που μπηκε στο ταμειο ανεργειας το γυρισε σε τελειωμενος αλογομουρης....
καλημερα μαν...στο μεροκαματο ειναι ολη η πλεμπαΚαλημέρα μουνηδες
Μόνο η κουραδομηχανη κοιμάται και ονειρεύεται ταξίδια με την πινέζα στα βουνάκαλημερα μαν...στο μεροκαματο ειναι ολη η πλεμπα
το βρηκε το ξενοδοχειο με τις τζαμαριες που εψαχνε ή θα την βγαλει σε ρουμ του λετ?Μόνο η κουραδομηχανη κοιμάται και ονειρεύεται ταξίδια με την πινέζα στα βουνά
στο καμπινγκ στον ψωλαρμενιστη τον βλεπωτο βρηκε το ξενοδοχειο με τις τζαμαριες που εψαχνε ή θα την βγαλει σε ρουμ του λετ?
Αν καταφέρει να το βρει τονε βλέπω σε 5 λεπτά στη μονή Εσφιγμένου από το σοκ.στο καμπινγκ στον ψωλαρμενιστη τον βλεπω
ααα εσυ εισαι στερι , "εξυπνο" αστεριασε, τα ξερω.
απο τοτε που τονε ξεβρακωσε ο δαλαϊ λαμας, εχει αρχισει και ξεμενει απο λιπαντικες ουσιες βλεπω και τρεχει απο πισω του, να πιασει το καροτο.
απλα εκανα μια απλη και... "εξυπνη" προειδοποιηση. θα δειξει...
btw, εχεις δωσει βιλκομεν σε αγαπημενη γουαϊν?
πανε δωσε και προσεξε στο νεο νικ, τι παρατηρεις?
τυχαιο????? ...εγω δε νομιζω παντως