brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 13.882
- Πόντοι
- 2.606
Για λέγε που ;το καλυτερο σουβλακι της αττικης και ισως να λεω λιγα.
Για λέγε που ;το καλυτερο σουβλακι της αττικης και ισως να λεω λιγα.
το καλυτερο σουβλακι της αττικης και ισως να λεω λιγα.
τυπε μην κλεβεις την δουλιτσα του Λαιον , θα μπει μετα και θα φας πέσιμο
παλια ηταν κορυφη ειδικα οταν τυλιγε ο αλκοολικος καραφλας,ειχε μια εσανς ουισκιλας.Για λέγε που ;
Στα ταμπουρια ένας που ψήνει γατεςΠοιος είναι ο Φίνος ρε μαλακα ;
αφου το πηγαινε καλα ο Μπαρουλης , γιατι του το γαμησες ρε τυπεΣτα ταμπουρια ένας που ψήνει γατες
και προσεχε το ΓΝΗΣΙΟ φινο οχι τπτ μαιμουδιες. να πας πλατεια λαου κερατσινι .Για λέγε που ;
εσυ κοψε τα "εξυπνα" κρυφοπουστριλικια για αρχη και οτι θες ταγκτυπε μην κλεβεις την δουλιτσα του Λαιον , θα μπει μετα και θα φας πέσιμο
ε μα τον μλκ θα ειχαμε την τιμη να ερθει ο μπρσμπ στην περιοχη μας.αφου το πηγαινε καλα ο Μπαρουλης , γιατι του το γαμησες ρε τυπε
εσυ κοψε τα "εξυπνα" κρυφοπουστριλικια για αρχη και οτι θες ταγκ
Τις προάλλες ξαναπήγα Αχιλλέα σπινθαρου για γύρο χάλασε δεν ξαναπάω μόνο τομας τομας τομας ρε πούστη μερίδα κεμπάπ το καλύτερο στην ΑττικήΣτα ταμπουρια ένας που ψήνει γατες
ο μαλακας ο Αγγελήςε μα τον μλκ θα ειχαμε την τιμη να ερθει ο μπρσμπ στην περιοχη μας.
Και Κώστα για πρωιΤις προάλλες ξαναπήγα Αχιλλέα σπινθαρου για γύρο χάλασε δεν ξαναπάω μόνο τομας τομας τομας ρε πούστη μερίδα κεμπάπ το καλύτερο στην Αττική
ελα να φαμε αγανακτηση.Τις προάλλες ξαναπήγα Αχιλλέα σπινθαρου για γύρο χάλασε δεν ξαναπάω μόνο τομας τομας τομας ρε πούστη μερίδα κεμπάπ το καλύτερο στην Αττική
τι ωρα πηγες και ειχε γύρο ;Τις προάλλες ξαναπήγα Αχιλλέα σπινθαρου για γύρο χάλασε δεν ξαναπάω μόνο τομας τομας τομας ρε πούστη μερίδα κεμπάπ το καλύτερο στην Αττική
Μην γκρινιάζετε γιατί είναι το μόνο που καταδέχεται ακόμα να σας γαμαει.Με έχει γαμησει το οτοκορεκτ
και Λειψια και Μιλαν Χ , τι εχουν να σου πουν τωρα οι μαγοι του στοιχήματος ;; εεε παιχταρα μουελα να φαμε αγανακτηση.
μας γαμησε η λειψια παλι.και Λειψια και Μιλαν Χ , τι εχουν να σου πουν τωρα οι μαγοι του στοιχήματος ;; εεε παιχταρα μου
ο πληθυντικος δεν μου αρεσε ...μας γαμησε η λειψια παλι.
γαμω την ουκρανια πρεπει παντου να κερδαει σε λιγο θα καθαριζουμε μεις τα σπιτια των ουκρανων και θα τους πληρωνουμε.ο πληθυντικος δεν μου αρεσε ...
σε γαμησε νομιζω είναι πιο σωστο
Λοιπόν μαλακα έχεις δίκιο πήγα 7 το απόγευμα και είχε τουλάχιστον 100 σουβλάκια γύρο να τυλίξει και σκουγα στο τηλέφωνο να λέει δεν έχω και σποδειξη σε κανέναν κανέναντι ωρα πηγες και ειχε γύρο ;
γιατι τωρα κανει άλλα κολπα , και καλα ο γυρος ειναι ρεζερβε όλος
Πειραιά?ελα να φαμε αγανακτηση.