jormakka
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Απρ 2022
- Like
- 8.449
- Πόντοι
- 2.306
Ποιός σε πείραξε ?
Κανένας ποτέ. Εμείς τα βατράχια έχουμε παχύ δέρμα, δε μασάμε.
Ποιός σε πείραξε ?
Εισαι ουκας ; Εισαι σκληρός ; Θα γαμουσες γκρανι 60-70 χρόνων λέγε ρε πούστη εισαι διαβολοβδομαδαΚανένας ποτέ. Εμείς τα βατράχια έχουμε παχύ δέρμα, δε μασάμε.
θα γινω πελατης.Μάγκες τη Κυριακή ανοίγω καινούργιο νήμα "προσωπική διαφορά". Μη μου το μπαχαλεψετε από την πρώτη σελίδα, να είστε κύριοι.
καλημερα μαν
το ζητησες τοσο ευγενικά , τοσο κυριλε , τοσο ομορφα .. που ναι ρε μουνι θα στο ξεκωλιάσουμεΜάγκες τη Κυριακή ανοίγω καινούργιο νήμα "προσωπική διαφορά". Μη μου το μπαχαλεψετε από την πρώτη σελίδα, να είστε κύριοι.
Οι διάφορες φτηνές προκλήσεις και τα αισχρά σχόλια σε προσωπικό επίπεδο από μέλη-σκιες με αφήνουν παγερά αδιάφορο. Έκανα σεξάρα, μάρσαρα με την οροφή κάτω, το μωρό μου δίπλα, με την σκατόφατσα μου και ένα χαμόγελο ως τ’ αυτιά. Μηνύστε με. Στείλτε μου και το διακοσια.
Τα σέβη μου παππουληΕξαιρετική κατάθεση ψυχής.
δεν μας απασχολει εχουμε σοβαρατερα θεματα...
για δες τι εσκασε στην σκατο-καιρο-νικη με το υποβρυχιο σημερα
![]()
εσυ ληστευεις το βενζιναδικο σημερα εγω το μινι μαρκετ μην μπερδευτουμε και παμε στο ιδιοΤώρα γιατί το κάνεις αυτό... πες με...
αν δεν δωσεις στο νημα ακριβη ορισμο μετα απο ενδελεχη ερευνα θα στο κανω πουτανα τριτη παραγραφο....δεν παιζουμε με την προσωπικη διαφορα!Μάγκες τη Κυριακή ανοίγω καινούργιο νήμα "προσωπική διαφορά". Μη μου το μπαχαλεψετε από την πρώτη σελίδα, να είστε κύριοι.
εσυ ληστευεις το βενζιναδικο σημερα εγω το μινι μαρκετ μην μπερδευτουμε και παμε στο ιδιο![]()
εσυ ληστευεις το βενζιναδικο σημερα εγω το μινι μαρκετ μην μπερδευτουμε και παμε στο ιδιο![]()