ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 36.683
- Πόντοι
- 5.006
Ναι καλά άλλο αυτό,αλλά πήγαινε και έκει οπότε σε φέρει ο δρομοςμαλλον θα παω τομας για μεριδα κεμπαπ το καλυτερο του πλανητη
Ναι καλά άλλο αυτό,αλλά πήγαινε και έκει οπότε σε φέρει ο δρομοςμαλλον θα παω τομας για μεριδα κεμπαπ το καλυτερο του πλανητη
προσεχε εκει τις χοντρουλες που εχει στο διπλα μαγαζι μην σε ερωτευτουνε ...Αύριο πάω αριστο
Θα πάω με τη γυναίκαπροσεχε εκει τις χοντρουλες που εχει στο διπλα μαγαζι μην σε ερωτευτουνε ...
Πες οτι εισαι ο Αλεξ71
Τομάς Αρμένης νο1!!!!μαλλον θα παω τομας για μεριδα κεμπαπ το καλυτερο του πλανητη
στο παλαιο φαληρο λες ε?Αύριο πάω αριστο
Ναιστο παλαιο φαληρο λες ε?
νομιζω οριακα εκει κοντα το αλλαντιν ειναι καλυτερο και πιο ωραιο μαγαζι
Εμένα μου αρέσει πιο πολύ άριστο.νομιζω οριακα εκει κοντα το αλλαντιν ειναι καλυτερο και πιο ωραιο μαγαζι
προσπαθω να θυμηθω ενα στο περιστερι καπου λενορμαν κατι τετοιο παλιο μαγαζι πολυ ωραιο κεμπαπ μεριδαΕμένα μου αρέσει πιο πολύ άριστο.
ναι μαζι παιζουνε , κοντα σε γευση , μαγαζι αν λες σαν διακοσμο οντως ,νομιζω οριακα εκει κοντα το αλλαντιν ειναι καλυτερο και πιο ωραιο μαγαζι
Εγώ πάω πρόεδρο δίπλα μου πεινασαΚαριόληδες....
Δεν άντεξα και πήρα να τσιμπήσω 5 από Λευτέρη Σατωβριάνδου.
για λυση κοντινη ειναι καλόςΕγώ πάω πρόεδρο δίπλα μου πεινασα
ηθελα να τρολαρω ενα μουνι και την ειχα παει πρωτο ραντεβου αλλαντινναι μαζι παιζουνε , κοντα σε γευση , μαγαζι αν λες σαν διακοσμο οντως ,
αλλα ειναι και πανω στην Αμφιθεας ο αλλος λες και ειναι ΣΕΑ στην εθνικη ειναι ρε μαλάκα
θελα να τρολαρ ενα μουνι και τν ειχα παει πρτο ραντεβου αλλαντιν![]()
Ναι 300 μέτρα είμαι,πήγες Μπούλη?για λυση κοντινη ειναι καλός
πολυ καλος τον ειχα προτεινει πριν μπαναριστωΝαι 300 μέτρα είμαι,πήγες Μπούλη?
εχω παει το μοτοσακο για φρεσκαρισμα στο συνεργειο , μολις φτιαχθει εφυγα , αλλιως θα με δεις στις ειδησεις να εχω κλεισει τον δρομο με το άλλο αν παωΝαι 300 μέτρα είμαι,πήγες Μπούλη?
Γιατι δε σε πάει ο Αθηναίος με το σαξοεχω παει το μοτοσακο για φρεσκαρισμα στο συνεργειο , μολις φτιαχθει εφυγα , αλλιως θα με δεις στις ειδησεις να εχω κλεισει τον δρομο με το άλλο αν παω
Αυτό το γωνιακό είναι το καλύτερο,στο αριστερό χέρι όπως έρχεσαι από παραλιακή επι της Ζησιμοπούλου,στην διασταύρωση.ναι μαζι παιζουνε , κοντα σε γευση , μαγαζι αν λες σαν διακοσμο οντως ,
αλλα ειναι και πανω στην Αμφιθεας ο αλλος λες και ειναι ΣΕΑ στην εθνικη ειναι ρε μαλάκα