The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.430
- Πόντοι
- 25.467
Σταμάτα με αυτό το βιολί...
Θα τυφλωθείς στο τέλος!
Σταμάτα με αυτό το βιολί...
Θα τυφλωθείς στο τέλος!
δεν εχω λογια πραγματικα...![]()
Νέα Υόρκη: Αστυνομικός χτυπάει στο πρόσωπο 19χρονη και την «ξαπλώνει» στο πεζοδρόμιο - Δείτε βίντεο
Ο αξιωματικός υποστήριξε ότι αντέδρασε έτσι γιατί πρώτη η 19χρονη του επιτέθηκε και τον χαστούκισε -Τι έγινε στη συνέχειαwww.protothema.gr
μπανικο τεμαχιο με ταση πυρφοριασης πηγε να υπερασπιστει τον νιγκα με το ραστα, αλλα αλλος νιγκα τσεος με προγουλι την ξαπλωσε κατω![]()
![]()
Snik: Άγριο ξύλο σε live του στην Κατερίνη - Καρέκλες, μπουνιές, μπουκάλια και αίματα
Σε ρινγκ μετατράπηκε το κλαμπ που εμφανίστηκε την τελευταία ημέρα του Αυγούστου ο Snik - Πανικόβλητοι έτρεχαν να φύγουν οι πελάτες - Δείτε βίντεοwww.protothema.gr
σνικαρος εξαλλος κανει μαρς σε αλητες μπαχαλακηδες του γυμνασιου![]()
Σταματα με αυτο το βιολι.
μπιφτεκια διανομης κανει?
Σταματα με αυτο το βιολι.
θα τυφλωθεις στο τελος
Ινφλουενσερ ρε τυροβλαχοι!!!μπιφτεκια διανομης κανει?
Θα σαπιζει η κωλογρια στο κρεβατι και θα ψαχνει να βρει εφοπλιστη να δαγκωσει...
![]()
Αχαρνών ή Ασπρόπυργο....μου ανοιξε η ορεξη για μπιφτεκια που να παω?![]()
πιστευω θα εχω πιο γρηγορα αποτελεσματα και απο μιλκο σπανακοπιταΑχαρνών ή Ασπρόπυργο....
![]()
Εγγυημένα.πιστευω θα εχω πιο γρηγορα αποτελεσματα και απο μιλκο σπανακοπιτα![]()
αυτα συμβαινουν οταν εισαι τσιπης ..![]()
Βούλα: Αυτή είναι η 40χρονη οικιακή βοηθός που έκανε κλοπές σε σπίτια
Στη δημοσιότητα δόθηκαν μετά από εισαγγελική εντολή τα στοιχεία και οι φωτογραφίες της 40χρονης που είχε ξαφρίσει σπίτια στη Βούλα. Συγκεκριμένα ηwww.newsit.gr
α την γαμιολα πως την ειδε ρομπεν των δασων να πουμε
αχνοφαινεται μεχρι και το ντεητονα του @Νίπλης![]()