baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 14.040
- Πόντοι
- 6.035
καναλι στο γου τουμπ θα του ανοιξω,ευκαιρια να του παρω φοιτητικο γραφειο με εκπτωση.Δεν θα προλάβουμε
καναλι στο γου τουμπ θα του ανοιξω,ευκαιρια να του παρω φοιτητικο γραφειο με εκπτωση.Δεν θα προλάβουμε
που και που ναι
μονο εγω δεν τρωω?αξιζουν κατι μπουκιτσες ειχε παλια με 2 ευρω το κιλο.αυτα με bueno γαμανε![]()
ειναι μουνοπανα φιλεειναι γαμιοληδες....και να πεις να ησουν και κανα λαμογιο....
![]()
![]()
![]()
και πολυ καλα θα κανεις..Μελχισεδέκ δεν ειναι το επιθετο σου?ειναι μουνοπανα φιλε
Τα επομενα θα ειναι Ισραηλιτικά που θα στειλω
Πουτσα μου , να κατσουν να τα μεταφράσουν
δεν μπορω να καταλαβω , ειναι αναποδα τυπε , απο δεξιά προς τα αριστερα ...και πολυ καλα θα κανεις..Μελχισεδέκ δεν ειναι το επιθετο σου?
![]()
![]()
Ποια είναι η καβλιάρα;
να πουμε του @κωλο-γερος να παει να τη βρει να πιουνε κανα καφέ , Ταϊλάνδη ειναιLogin • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
Δεν θελω να πικρανω τον συμπαθη κωλογερο αλλα το συγκεκριμενο μουνετο δεν θα το πλησιασει ουτε στα 10 χλμ....να πουμε του @κωλο-γερος να παει να τη βρει να πιουνε κανα καφέ , Ταϊλάνδη ειναι
αρρωστησαLogin • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
εχει καποια πολυ καλα...μονο εγω δεν τρωω?αξιζουν κατι μπουκιτσες ειχε παλια με 2 ευρω το κιλο.![]()
![]()
Θα κάνεις την ΜΠΟΥΤΑΝΑ??θα βγαλουμε φραγκα φετος το χειμωνα.![]()
χαιρετιζω ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ ΜΠΟΥΞΑΡΟΘα κάνεις την ΜΠΟΥΤΑΝΑ??![]()
![]()
Καταρχην ΣΚΑΣΕ ΜΠΟΥΣΤΗ...κατα δευτερον ΞΑΝΑΣΚΑΣΕ ΜΠΟΥΣΤΗ!!!Θα κάνεις την ΜΠΟΥΤΑΝΑ??![]()
![]()
τωρα θα σου πει ο νιπλης οτι τρως σφουγγαρια.εχει καποια πολυ καλα...
οι πουτανες ειναι ρουμανες.Θα κάνεις την ΜΠΟΥΤΑΝΑ??![]()
![]()
τα καλυτερα ειναι αυτα που ειχε το κοφυ ταιμ και δυστυχως τα εβρισκα μονο στην Ανοιξη..πολυ πιο ακριβα απο τα Νανου βεβαια αλλα καμμια σχεση σε γευση και ποιοτητα..τωρα θα σου πει ο νιπλης οτι τρως σφουγγαρια.![]()
κοφι ταιμ τι θυμησες τωρα,ο στεφανακης ντονατς που δινει?τα καλυτερα ειναι αυτα που ειχε το κοφυ ταιμ και δυστυχως τα εβρισκα μονο στην Ανοιξη..πολυ πιο ακριβα απο τα Νανου βεβαια αλλα καμμια σχεση σε γευση και ποιοτητα..
δεν ξερω...κοφι ταιμ τι θυμησες τωρα,ο στεφανακης ντονατς που δινει?
Τα ρεστα μου για την κυρια.να πουμε του @κωλο-γερος να παει να τη βρει να πιουνε κανα καφέ , Ταϊλάνδη ειναι