Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 79.269
- Πόντοι
- 12.756
οτι χρειαστείς εδω ειμαι για σεναΕυχαριστω αλλα θα το φτιαξω μονος μου.
οτι χρειαστείς εδω ειμαι για σεναΕυχαριστω αλλα θα το φτιαξω μονος μου.
θα την πιασουν οι αραπαδες εκει και θα ερθει ετοιμη για καρριερα στην Ελληνική τηλεόραση![]()
Τατιάνα Στεφανίδου: Με την κόρη της, Λυδία Ευαγγελάτου στη Νέα Υόρκη για τις σπουδές της - Φωτογραφίες
Στη Νέα Υόρκη βρίσκεται η Τατιάνα Στεφανίδου, λίγο πριν από την πρεμιέρα της στον Alpha με την εκπομπή T-live. Ο λόγος είναι ξεχωριστός, καθώς η κόρη της,www.tlife.gr
κορη τατις 18 χρονωνε βγηκε σαν αληθωρη απο τα πολλα φωτοσοπια
κολατσιζα ανετα![]()
Το έπαθε μικρή. Όταν την πήρε αγκαλιά η μητέρα της και έτρεχαν στη φωτιά που είχε πιάσει στον Άλφα να βρουν τον πατέρα της που μαχόταν με τις φλόγες.![]()
Τατιάνα Στεφανίδου: Με την κόρη της, Λυδία Ευαγγελάτου στη Νέα Υόρκη για τις σπουδές της - Φωτογραφίες
Στη Νέα Υόρκη βρίσκεται η Τατιάνα Στεφανίδου, λίγο πριν από την πρεμιέρα της στον Alpha με την εκπομπή T-live. Ο λόγος είναι ξεχωριστός, καθώς η κόρη της,www.tlife.gr
κορη τατις 18 χρονωνε βγηκε σαν αληθωρη απο τα πολλα φωτοσοπια
κολατσιζα ανετα![]()
θα την πιασουν οι αραπαδες εκει και θα ερθει ετοιμη για καρριερα στην Ελληνική τηλεόραση
τα εχω πει...Αυτό τώρα που πρέπει να τρώμε οπωσδήποτε στη μάπα τα μούλικα των "διασήμων", πως το κόβετε;
Έτσι!τα εχω πει...
πρεπει να απογορευτει με νόμο
Και έμεις σε αγαπαμεΓια θυμήστε μου ... Σας έγραψα πως ΓΑΜΙΕΣΤΕ;
Θα παω παραγγελια στον Πακογαμια να σε χυσει παλι τρυπιε....Πηγαινε γρηγορα την παραγγελια ρε ναυαγιο και ασε το κινητο απο τα χερια, αιντε τεμπελοσκυλο.
Βρε αντε γαμησου μπινε....Μη δειτε εναν ανθρωπο φυσιολογικο αμεσως να τον πειτε γκευ
Απο δω το πας, απο κει το πας, παλι με παμογαμιαδες ασχολεισαι. Συγχαρητηρια δε θα σου πουμε παντως.Θα παω παραγγελια στον Πακογαμια να σε χυσει παλι τρυπιε....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Βρε αντε γαμησου μπινε....
Πήραμε από σένα.ΓΑΜΙΕΣΤΕ!!!
ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΤΟΥΣ ΛΕΣ!!!!!!
δωσε μια 200ρου να ριξω ενα σιγουρακι με τον φιλο βιρλα να κονομησω να στα δωσω πισω ΕΝΤΟΚΑ
ενταξει....αλλα νωριςΝα περιμένεις μέχρι την Παρασκευή που σου δίνω το βδομαδάτικο.
αλλα μηπως να δωσεις κατι σημερα να παω μπαρακι που ειναι τελευταια μερα καλοκαιριου και με περιμενουνε?...Να περιμένεις μέχρι την Παρασκευή που σου δίνω το βδομαδάτικο.