Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 79.215
- Πόντοι
- 12.756
τον γαμησω τον αλλονκαι εχουν παρει και απο μια κιτρινη ο Σιμεονε με το Γκατουζο στο 26'![]()
τον γαμησω τον αλλονκαι εχουν παρει και απο μια κιτρινη ο Σιμεονε με το Γκατουζο στο 26'![]()
τον επαιξα@νιπλη τύπε μεγαλο διλημμα
σαμπρίνα καλυτερη νεα η’ μιλφοκουγκαρ οπως στη φωτο ;![]()
Μήπως να κρυφτείς 2-3 μέρες, "έπεσε πολλή δουλειά" κετς;κατσε ρε....
μπραβο ρεζ...ο καταλληλος ανθρωπος στην καταλληλη θεση..παρε και αυτο για παν ενδεχομενο 6980253423νομιζω πρεπει να βοηθησω τον συμφορουμιτη που νταουνιασε και ψαχνει το νοημα της ζωης![]()
Θ Α Σ Ε Γ Α Μ Η Σ Ωκατσε ρε....
πηγα σε ενα σπιτι επισκεψη και ειχε κατι μαυρα απο τα τζαμπο και τα καβατζωσαΡεζ θα το σήμερα η αύριο και θα σε ενημερώσω για καλαμια
Μη βρίζεις πρωί πρωί ρε παπαραΘ Α Σ Ε Γ Α Μ Η Σ Ω
το σκεφτηκα αλλα ειμαι νευροσπασμα και τα ξεμουνιαζω στο δαγκωμα οπως και τα στυλοΈχω κρατήσει ένα πλαστικό από περισυ,το πλένω και το ξαναβάζω στον καφέ μου....στον λαό δίνω χάρτινα..έχει αρχίσει να αλλάζει χρώμα,αλλά δείχνει πιο μάχιμο έτσι....βασταμε Θερμοπύλες νιαμου...
Ναι σκούπισε τον ιδρώτα σου και εσύ ταλαιπωρημενεσκοτωνεστε ρε μουνηδες στην δουλεια βλεπω πρωινιατικα
εχω μια μικρη πετσετουλα και σκουπιζομαιΝαι σκούπισε τον ιδρώτα σου και εσύ ταλαιπωρημενε
Του χω κάνει κάτι αμυχες ,αλλά το περνάω γυαλιστικο το βράδυ και πιάνει καινούργια κρουστά ....άσε που βελτιώνει τη γεύση...το σκεφτηκα αλλα ειμαι νευροσπασμα και τα ξεμουνιαζω στο δαγκωμα οπως και τα στυλο![]()
Ναι πάρε και μια κρέμα για δροσιαεχω μια μικρη πετσετουλα και σκουπιζομαι![]()