Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 15.217
- Πόντοι
- 3.656
ψιλα...ενα 500αρικοποσα θελει να του δωσω
ψιλα...ενα 500αρικοποσα θελει να του δωσω
οχι φιλε....ποσα θελει να του δωσω
μεχρι 2000 μπορω να δωκωψιλα...ενα 500αρικο
ενταξει φιλε μου απλα αν χρειαστεις ειμαι εδωοχι φιλε....
καντα 2,5 και με εκανες πελάτημεχρι 2000 μπορω να δωκω
ενταξει φιλε μου απλα αν χρειαστεις ειμαι εδω
παρ'τα...εχω καλες αποδοσεις...θα τα τρως 2 χρονια με τις ρουμανεςοχι φιλε....
για πεςπαρ'τα...εχω καλες αποδοσεις...θα τα τρως 2 χρονια με τις ρουμανες
ακουω....παρ'τα...εχω καλες αποδοσεις...θα τα τρως 2 χρονια με τις ρουμανες
οχι εδω ρε!!!εδω ειναι νημα πολιτισμου και τεχνης...αυτα τα στοιχηματικα ειναι καφενειακου επιπεδου..για πες![]()
παμε στης Κιαρας ;οχι εδω ρε!!!εδω ειναι νημα πολιτισμου και τεχνης...αυτα τα στοιχηματικα ειναι καφενειακου επιπεδου..
μεσαπαμε στης Κιαρας ;
Πλεμπα ειστε, ουστ απο το νημα της τεχνης, του πολιτισμου, του σαβουαρ βιβρ και της αβροφροσυνηςοχι εδω ρε!!!εδω ειναι νημα πολιτισμου και τεχνης...αυτα τα στοιχηματικα ειναι καφενειακου επιπεδου..
οχι εκει παιδια ειναι βαρυ το κλιμα...πενθος
τωρα παει...το μπουμπουνισαοχι εκει παιδια ειναι βαρυ το κλιμα...πενθος
εχεις σκεφτει οταν θα φας το μπαν τι θα κάνεις στην ζωη σου ;τωρα παει...το μπουμπουνισα
Για 2μηνο μαλλον το κοβω...δεν ειναι μεγαλη περιοδος...θα κοιταζω λιγο περισσοτερο τις κωλαρες με τα μαγιο τους..εχεις σκεφτει οταν θα φας το μπαν τι θα κάνεις στην ζωη σου ;
μηπως να ξεκινησεις και καποια βιντεο βελτιωσης ;Για 2μηνο μαλλον το κοβω...δεν ειναι μεγαλη περιοδος...θα κοιταζω λιγο περισσοτερο τις κωλαρες με τα μαγιο τους..
κανω γιογκαμηπως να ξεκινησεις και καποια βιντεο βελτιωσης ;
θα πας κουφονησια να κατσεις 2 μηνες και να κανεις ;κανω γιογκα
να λυνεις και σουντοκου....θα περασει βιρλαΓια 2μηνο μαλλον το κοβω...δεν ειναι μεγαλη περιοδος...θα κοιταζω λιγο περισσοτερο τις κωλαρες με τα μαγιο τους..
οχι ρε...κουφονησια ειναι για τους απλυτους...σε καμια ριβιερα θα αραξωθα πας κουφονησια να κατσεις 2 μηνες και να κανεις ;
να λυνεις και σουντοκου....θα περασει βιρλα