Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 79.025
- Πόντοι
- 12.756
μην ξαναπεις για πλατεια ΕιρηνηςΚαι Κώστα πετρακη,και πλατεία ειρηνης
μην ξαναπεις για πλατεια ΕιρηνηςΚαι Κώστα πετρακη,και πλατεία ειρηνης
Ναι αλλά στην πέτρακη μόνο μέχρι τις 2 βαριά 2,30 ποτέ να πας ?Και Κώστα πετρακη,και πλατεία ειρηνης
Και ο δικός μας ο Λευτέρηςμην ξαναπεις για πλατεια Ειρηνης
Ναι μορε το ξερωΝαι αλκα στην πέτρακη μόνο μέχρι τις 2 βαριά 2,30 ποτέ να πας ?
μην ξανακουσω ειρηνη,το καλυτερο παιδι μας εφαγε η φαρμακομουνα.μην ξαναπεις για πλατεια Ειρηνης
το καλυτερο τυλιχτο το εχει ο φινος.Τόμας νομίζω είναι πάνω και από το Αλαντίν μην πω είμαι βέβαιος
εμπαινες Ειρηνη ;μην ξανακουσω ειρηνη,το καλυτερο παιδι μας εφαγε η φαρμακομουνα.
πρεπει να ειμαι ο μονος π[ου δεν την ειδε.εμπαινες Ειρηνη ;![]()
εμπαινες Ειρηνη ;![]()
μαλλον θα ειχες σιδερο .. δεν πειραζει , ολη την ζωη σου εχεις χασει με αυτην που εχεις μπλεξει ουτως η αλλωςπρεπει να ειμαι ο μονος π[ου δεν την ειδε.![]()
μαλλον θα ειχες σιδερο .. δεν πειραζει , ολη την ζωη σου εχεις χασει με αυτην που εχεις μπλεξει ουτως η αλλως
ευτυχως που εχω στεγνωτηριο και δεν ξεφτιλιζομαι στη γειτονια.μαλλον θα ειχες σιδερο .. δεν πειραζει , ολη την ζωη σου εχεις χασει με αυτην που εχεις μπλεξει ουτως η αλλως
αυριο θα φαωΚριθαράκι είχε, αλλά όχι στο μάτι. Γιουβέτσι με μοσχάρι στο φούρνο το είχε.
αυριο θα φαω
αλλο και αυτο , που εχουν μπλεξει ολοι , ξαφνικα το τσιπουρο έγινε κοκα κολαΤσίπουρο από την τηνο σήμερα δώρο φίλου καλό φαίνεται
Κυριακη ρεπο η πινέζαΤο φτιάχνει καλά η πινέζα;
αλλο και αυτο , που εχουν μπλεξει ολοι , ξαφνικα το τσιπουρο έγινε κοκα κολα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Κυριακη ρεπο η πινέζα
λουκουμια σου δωσανε?Τσίπουρο από την τηνο σήμερα δώρο φίλου καλό φαίνεται
και αν τους πεις βλαχους ξινιζουν.αλλο και αυτο , που εχουν μπλεξει ολοι , ξαφνικα το τσιπουρο έγινε κοκα κολα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Κυριακη ρεπο η πινέζα