Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.316
- Πόντοι
- 12.756
δεν μπορω να μιλησω ... δεν γινεται , μην με πιέζειςγια πες
δεν μπορω να μιλησω ... δεν γινεται , μην με πιέζειςγια πες
πες ντε μην μας βγαζεις την ψυχη τωραδεν μπορω να μιλησω ... δεν γινεται , μην με πιέζεις
δεν γινεται σου λεωπες ντε μην μας βγαζεις την ψυχη τωρα
που θα βρω πρωτο επεισοδια Σαμαριταν με Σλαι;κοντι και ταινιομανια δεν το εχουν ακομα..χθες επαιξε πρωτο επεισοδιοπες ντε μην μας βγαζεις την ψυχη τωρα
περιμενε , θα ανεβει αυριο μαλλον ή σημερα αργαπου θα βρω πρωτο επεισοδια Σαμαριταν με Σλαι;κοντι και ταινιομανια δεν το εχουν ακομα..χθες επαιξε πρωτο επεισοδιο
που θα βρω πρωτο επεισοδια Σαμαριταν με Σλαι;κοντι και ταινιομανια δεν το εχουν ακομα..χθες επαιξε πρωτο επεισοδιο
πρεπει να το ξαναρχισω και αυτο το σπορ μου φαινεται παλιγια λέγε...
σε τορεντ
μην τον μπλεκεις με αυτα ... δεν γνωριζει , θα εχουμε ντραβαλα μετάγια λέγε...
σε τορεντ
τορρεντ ειδες?που θα βρω πρωτο επεισοδια Σαμαριταν με Σλαι;κοντι και ταινιομανια δεν το εχουν ακομα..χθες επαιξε πρωτο επεισοδιο
Μπηκε ο Τζιζ ζιτ του διςτορρεντ ειδες?
εχω τη ταινια οπλισμενη για το βραδυ
λεγε τα χθεσιναμην τον μπλεκεις με αυτα ... δεν γνωριζει , θα εχουμε ντραβαλα μετά
βλεπω πρευ..μετριο πολυ γαμω το σπιτακι τουςτορρεντ ειδες?
εχω τη ταινια οπλισμενη για το βραδυ
Παμε παρακατωμαλακιες λετε
καλο ειναι ρε μην εισαι τετοιοςβλεπω πρευ..μετριο πολυ γαμω το σπιτακι τους
εχεις γινει πολυ θετικος ανθρωπος .... να το κοιταξεις λιγο αυτοκαλο ειναι ρε μην εισαι τετοιος
μετριο γαμωτ...ειδα και ενα ντοκιμανταιρ ετσι στα γρηγορα για την εταιρεια με αθλητικα and1καλο ειναι ρε μην εισαι τετοιος
μηπως τοση γνωση σου κάνει κακό στο τέλος ??μετριο γαμωτ...ειδα και ενα ντοκιμνατιρ ετσι στα γρηγορα για την εταιρεια με αθλητικα and1
βλεπω ολα τα ντοκιμανταιρ του οτε..ζωακια,επιβιωση,δολοφονιες,μηπως τοση γνωση σου κάνει κακό στο τέλος ??
μηπως να εβλεπες λιγο ΤιΒι Μακεδονια ;
οντως μαλακιαεχεις γινει πολυ θετικος ανθρωπος .... να το κοιταξεις λιγο αυτο
το γκρει μαν το ειδες?μετριο γαμωτ...ειδα και ενα ντοκιμανταιρ ετσι στα γρηγορα για την εταιρεια με αθλητικα and1