celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 21.059
- Πόντοι
- 6.056
Αυτο εννοει?Εγω καταλαβα "Τον Ατενεζο και Τον Σεσκουλο,τον αγριο Ποσειδωνα"Ο Τάκης;;;;
Αυτό ομολογουμένως δεν το περίμενε κανείς!
Αυτο εννοει?Εγω καταλαβα "Τον Ατενεζο και Τον Σεσκουλο,τον αγριο Ποσειδωνα"Ο Τάκης;;;;
Αυτό ομολογουμένως δεν το περίμενε κανείς!
μια καλή θέση για τον φίλο @barosκαλα μαν. αν κερδισω τα δώδεκα μυρια στο τζόκερ θα αγορασω το σαη και θα σας κανω ολους μοντερατορες επισης θα εφαρμόσω και νεα ταμπέλα προμοτορας με φωσφοριζέ χρωμα να υπαρχει διαφάνεια. οπως η ταμπέλα που εχουν οι μποτανεσ
Αφήστε την παραγγελία σας
Κάντε λίγη υπομονή,ετοιμάζονται τα σουβλάκια για το νήμα της δίδας Κiara απόψε,έχει πολύ δουλειά,το χρήμα ρέει άφθονο
Μας κρέμασε και ο @baros απόψε,είπε θα έρθει να βοηθήσει τον ψήστη και ακόμα να φανεί,πρέπει να έχει μπλέξει με την μπουγάδα
καλη φαση θα ηταν τύπε θα μπαίναμε ολοι στο νήμα της τέτας και θα σπαμαραμε με ασφαλεια χωρις λογιαΚαι εμότικον τρουμπάκη
μια καλή θέση για τον φίλο @baros
Κανένα ψιλό?καλα μαν. αν κερδισω τα δώδεκα μυρια στο τζόκερ θα αγορασω το σαη και θα σας κανω ολους μοντερατορες επισης θα εφαρμόσω και νεα ταμπέλα προμοτορας με φωσφοριζέ χρωμα να υπαρχει διαφάνεια. οπως η ταμπέλα που εχουν οι μποτανεσ
απο ψιλο τιποτα μαν. απο χοντρο ξεχρέωσα κατι γραμμάτια και πάω καρφί στην ημερήσια ενημερωση για χεσιμοΚανένα ψιλό?
ΈφτασεΔεν θέλω σουβλάκι. Μια καλαμαράκια θέλω, μια βλίτα, μια μερίδα τυρί φέτα, και μια Κάιζερ.
x πόσο € λες μέσο όρο?2145 μουνια λεει ο αλλος
δώσε link2145 μουνια λεει ο αλλος
για μετάξι και φυλής λεει τύπε οποτε θα ναι μικρο μπατζετx πόσο € λες μέσο όρο?
δώσε link
Γέμισε με τραβελοκριτικές το σάητ απόψε.....τι διάολο με αυτόν τον τύπο,πήρε τα πεοτρύπανα το ένα μετά το άλλο?
το μυστικό είναι (μάλλον...) στους τίτλους. έτσι και αλλιώς παρά πέρα δεν ασχολούμαι.Γέμισε με τραβελοκριτικές το σάητ απόψε.....τι διάολο με αυτόν τον τύπο,πήρε τα πεοτρύπανα το ένα μετά το άλλο?
Θα του έγινε ο πάτος σαν την σήραγγα του Αρτεμισίουτο μυστικό είναι (μάλλον...) στους τίτλους. έτσι και αλλιώς παρά πέρα δεν ασχολούμαι.
η μία τον ξεπαρθένιασε, η άλλη τον ξεπάτωσε κ.ο.κ. ...
Ιταλός που βγήκε θετικός στον κορωνοϊό, την ευλογιά των πιθήκων και τον HIV είναι... καλά στην υγεία του
Πρόκειται για την πρώτη καταγεγραμμένη περίπτωση διεθνώς με νόσηση και των τριών αυτών ασθενειών, σύμφωνα με το επιστημονικό περιοδικό Journal of Infectiowww.protothema.gr
καταρχην πριν φωναξεις για να εχεις ανταποκριση επρεπε να ειχες κανει ηδη την καταθεση των χρηματων .. αν θες να σου δωσουμε σημασίαΤι στην ευχή!!!
Δεν είναι κανείς εδώ για να παραγγείλω. Καινούργιο μαγαζί και το κλείσανε ήδη;
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!