troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 28.897
- Πόντοι
- 5.506
αθηναιο ατζελο σελεμπρε κλπ συμμοριαγια ποιους λεμε?
αθηναιο ατζελο σελεμπρε κλπ συμμοριαγια ποιους λεμε?
το κλισε των σαλιαρηδων? "να φερεστε ομορφα στα κοριτσια να ειστε κυριοι"Γενικοτερα οταν βλεπω ποστ τυπου η Τατιανα η πουτανα που ειναι εκεινο και το αλλο και συνεχεια προβολη και διαφημιση δεν μπορω με πιανει ενα αλλεργικο....
Γενικοτερα οταν βλεπω ποστ τυπου η Τατιανα η πουτανα που ειναι εκεινο και το αλλο και συνεχεια προβολη και διαφημιση δεν μπορω με πιανει ενα αλλεργικο....
Γαμησε τα ρε φιλε....το κλισε των σαλιαρηδων? "να φερεστε ομορφα στα κοριτσια να ειστε κυριοι"
λες και παμε με το ροπαλο και ζντανκ μια στην κεφαλα και τις βιαζουμε πανω στον βραχο στην σπηλια μας γαμω η αμα αυτο καναμε τωρα θα το κοψομε επειδη μας το ειπε ενας
Η Ποπαρα μου ειναι αγνη και αμολυντη ρε σιχαμενε!!!Ασε τα τρελά σου ρε κωλογιατρέ... Ζηλεύεις γιατί υπάρχει πλέον ανταγωνισμός στην Ποπάρα, την οποία κρυφοπροωθείς.
κατι πρεπει να γινει εχει γαμηθει το θεμα εντελωςΠιο εύκολο να αναφέρει για ποιούς δεν λέει.
Τίγκα στους προσκυνομουνάκηδες είναι το "σάη".
-Καλησπερα λατρεμενη μου ποτανα πως ηταν η μερα σας σημερα;Τον φαγατε επαρκως;κατι πρεπει να γινει εχει γαμηθει το θεμα εντελως
χειροτερο χαλι με τους σερβιετανθρωπους δεν θυμαμαι να ειχε ποτε
κατι πρεπει να γινει εχει γαμηθει το θεμα εντελως
χειροτερο χαλι με τους σερβιετανθρωπους δεν θυμαμαι να ειχε ποτε
Επισης να ρωτατε πρωτα αν εχει διαθεση να συνουσιαστει μαζι σας και αν δεν εχει να αφηνετε την αμοιβη της στο κομοδινο,να της δινετε ενα φιλακι στο μαγουλο και να αποχωρειτε....Να είστε ευγενικοί με τα κορίτσια. Πάντα στην ώρα σας στο ραντεβού πλυμένοι ξυρισμένοι αποπαρασιτωμένοι. Απαραιτήτως ανθοδέσμη και σοκολατάκια, και να μην τους τον βάζετε με φόρα και ολόκληρο.
κατσε να βρω ποστ εμετο που ειχε κανει ενας πως περιμενει την μανταμ στο δωματιο...Να είστε ευγενικοί με τα κορίτσια. Πάντα στην ώρα σας στο ραντεβού πλυμένοι ξυρισμένοι αποπαρασιτωμένοι. Απαραιτήτως ανθοδέσμη και σοκολατάκια, και να μην τους τον βάζετε με φόρα και ολόκληρο.
να λες και καληνυχτα ρε μουνοπανο ΚΑΛΗΝΥΧΤΑΕπισης να ρωτατε πρωτα αν εχει διαθεση να συνουσιαστει μαζι σας και αν δεν εχει να αφηνετε την αμοιβη της στο κομοδινο,να της δινετε ενα φιλακι στο μαγουλο και να αποχωρειτε....
Ξεχασε το σημειο.....
ευγε ...εγω παω ετσι
Να λεω καληνυχτα ρε μουνοπανο στη ποτανα;Δεν το βρισκω ευπρεπες....να λες και καληνυχτα ρε μουνοπανο ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ
Επισης να ρωτατε πρωτα αν εχει διαθεση να συνουσιαστει μαζι σας και αν δεν εχει να αφηνετε την αμοιβη της στο κομοδινο,να της δινετε ενα φιλακι στο μαγουλο και να αποχωρειτε....
Η Ποπαρα μου ειναι αγνη και αμολυντη ρε σιχαμενε!!!
Ακακακα...ευθυμησαμε παλι.Θα στην ξεκωλιάσω την αγνή και αμόλυντη. Θα της κάνω το γκρόβερ γερμανοπολύγωνο νο 26!
Είσαι αλλεργικός στην πουτανολη...κλασική περίπτωση βλάβης...τρεις φορές την ημέρα πουταναξ και κάθε 24ωρες πουτανοδιοζολη των 500mg....και πες και σε καμία γιαγιά από το χωριό να σε ξεματιασει...αν είσαι τυχερός ρεφαρεις....Γενικοτερα οταν βλεπω ποστ τυπου η Τατιανα η πουτανα που ειναι εκεινο και το αλλο και συνεχεια προβολη και διαφημιση δεν μπορω με πιανει ενα αλλεργικο....