troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 28.894
- Πόντοι
- 5.506
Εδω τυπε εχει φρεσκοτατο ροζ μπιφ ο νιπλης...πες στο παιδι να φερνειπαιδια που παμε? κερναω...
Εδω τυπε εχει φρεσκοτατο ροζ μπιφ ο νιπλης...πες στο παιδι να φερνειπαιδια που παμε? κερναω...
τυπε καλη επιτυχιαΚαλησπερα , εγω γενικα γλυφω σουφρες κοριτσιων ανατολικου μπλοκ , σημερα το παει για βροχη οποτε θα γλυψω την οθονη μου σημεροβραδις
ρε μην σπαμμαρεις παπαραΡε δεν πατε να γαμηθειτε λεω εγω....ερχομαι γουτσου γουτσου μου!
Εδω τυπε εχει φρεσκοτατο ροζ μπιφ ο νιπλης...πες στο παιδι να φερνει
800 φιλική τιμή για σένα , σε 20ευραωραια σου αγοραζω την μπαχατελα σου..ποσα θες;500 ευρω;600;ΤΑ ΔΙΝΩ
Δεν ξεκινας καλα,θα μυριστει ανταγωνισμο ο Νιπλης και σε βλεπω με Τιταν-Ηρακλη στα ποδια να πας για ψαροντουφεκοεχω ψησταρια , μπυρες και νουα , για ελατε..
Τυπε δοκιμασε να γλυψεις και κανενα κουδουνι....Καλησπερα , εγω γενικα γλυφω σουφρες κοριτσιων ανατολικου μπλοκ , σημερα το παει για βροχη οποτε θα γλυψω την οθονη μου σημεροβραδις
ρε μουνη με κλεβεις και αν κλεβεις εμενα ειναι σαν να κλεβεις εκκλησια800 φιλική τιμή για σένα , σε 20ευρα
Τυπε εδώ οι περιοχές είναι δικές μου , αν δεν θες να μπεις σε τροχιά με τον πλανητικό σύστημα απο κάνα μπαμ , πας παρακάτω ..εχω ψησταρια , μπυρες και νουα , για ελατε..
Τίποτα πέσε για ύπνο παλιΠαίχτηκε ρε κουναβοι τίποτα καλό?
Έλειπε ο αλεπουδιαρης 1 μήνα διακοπές και θέλει και ενημέρωση ...Τίποτα πέσε για ύπνο παλι
Για τσεκαρε πια εφημερεύουνΟλα στο πιατο οι τεμπεληδες
Έχει εξομολόγηση τώρα ένα πιπινιO Άγιος ξύπνησε ή όχι ακόμα ?
τύπε ο τυπος παιζει διαφορετικο μενού. εναλλακτικη βεγκαν προχω κουζινα κλπΤυπε εδώ οι περιοχές είναι δικές μου , αν δεν θες να μπεις σε τροχιά με τον πλανητικό σύστημα απο κάνα μπαμ , πας παρακάτω ..
Εδω τυπε εχει φρεσκοτατο ροζ μπιφ ο νιπλης...πες στο παιδι να φερνει
O Άγιος ξύπνησε ή όχι ακόμα ?