baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.286
- Πόντοι
- 5.097
με κρεμμυδι η χωρις?Κοίτα, δεν ζήτησε κέρασμα σουβλάκια οπότε ας κρατάμε κάποιες αμφιβολίες...
με κρεμμυδι η χωρις?Κοίτα, δεν ζήτησε κέρασμα σουβλάκια οπότε ας κρατάμε κάποιες αμφιβολίες...
Σουβλάκια είναι τα καλαμάκιαμε κρεμμυδι η χωρις?
τα καλαμια ειναι που ρουφαν.Σουβλάκια είναι τα καλαμάκια
Που και που μιλας σωστα.τα καλαμια ειναι που ρουφαν.
να σου βαλουμε ενα καλαμακι κοτοπουλο μεσα στο φραπε?Που και που μιλας σωστα.
Και είναι ακόμη Αύγουστος...εδω να πουμε και ενα μπραβο στον Αλεξ που ειχε πει οτι η τιμη του ρευματος θα ειχε στρωσει μετα απο 3 μηνες , δηλαδη περιπου αρχες καλοκαιριου
εδω να πουμε και ενα μπραβο στον Αλεξ που ειχε πει οτι η τιμη του ρευματος θα ειχε στρωσει μετα απο 3 μηνες , δηλαδη περιπου αρχες καλοκαιριου
Να κανουμε νημα(ο Βαρος δηλαδη) "Αληθειες-πετυχημενες προβλεψεις με τον αλεξ"εδω να πουμε και ενα μπραβο στον Αλεξ που ειχε πει οτι η τιμη του ρευματος θα ειχε στρωσει μετα απο 3 μηνες , δηλαδη περιπου αρχες καλοκαιριου
κρασι φιάλι , αν θες κιλό στον Μπαρο3 καλαμακια παιδι και 1 κιλο κρασι
Στου βαρο θα παω...εχω σεκλετια θελω λαικη ταβερνακρασι φιάλι , αν θες κιλό στον Μπαρο
ενα τετοιο νημα θα γαμουσε !! , απλα πρεπει να κατσουμε να μαζεψουμε τις μαλακιες σου , μεσα σε χιλιαδες μηνυματαΝα κανουμε νημα(ο Βαρος δηλαδη) "Αληθειες-πετυχημενες προβλεψεις με τον αλεξ"
Τι έγινε ρε θείο?Στου βαρο θα παω...εχω σεκλετια θελω λαικη ταβερνα
Noμιζω οτι αν μαζεψουμε του αλεξ θα τελειωσουμε πιο γρηγορα απ ο,τι με τις δικες μουενα τετοιο νημα θα γαμουσε !! , απλα πρεπει να κατσουμε να μαζεψουμε τις μαλακιες σου , μεσα σε χιλιαδες μηνυματα
Τ9 μάλλον....Noμιζω οτι αν μαζεψουμε του αλεξ θα τελειωσουμε πιο γρηγορα απ ο,τι με τις δικες μου
Ζηλεψα τον κουρκουλοΤι έγινε ρε θείο?