The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.449
- Πόντοι
- 25.467
Πορνογεροι....
Αχάριστε!
Πορνογεροι....
οταν δινεις τετοια νεα θα πρεπει να βαζεις και λινκ , να κερδισουμε χρονοανναπουρνα εναντίον όλων στο νήμα της φόλας
ναι αλλα δεν σε βλεπω στο νημα που μας εστειλεςλειπει το νιαμου ο πουσις που ειχε κανει φλερταρει ανναπουρνα στο νήμα των παπουλιδων, κοριτσάρα μου κλπ θα ηταν οτι επρεπε τωρα για το νήμα της κιαρας
Πορνογεροι....
μυριζει μπαν τυπε για ενα τριτοκλασατο ακκαου με μηδεν προσφορα στη θεματολογία του σαη οπως ειμαι εγω.ναι αλλα δεν σε βλεπω στο νημα που μας εστειλες
πουτσα σας αλλα γαμηθηκα σημερα.
5πουτσα σας αλλα γαμηθηκα σημερα.
τυπαρα ωραια φαση αυτο που μετράς λέξεις. θυμιζει λιγο τον τιτανα ελευθέριο αργυροπουλο με την αριθμόσοφια και τους λεξαριθμους που εβγαινε καποτε στην τηλεοραση5
για πες , μονο εμεις σε νιωθουμε μπραδερινι
Βασικα , ΜΟΝΟ ΕΜΑΣ ΕΧΕΙΣ , αλλα δεν γαμιεται , κανε πως δεν το διαβασες αυτο
απορω ποιος καριολης σε εκανε να κανεις αυτη την δουλεια , εσενα εναν καρδιοχειρουργοοποιο μουνι μου ξανα πει να συναρμολογησω επιπλα θα τον εγαμησω.
τύπε αυτο δεν ειναι τιποτα. οταν μεοποιο μουνι μου ξανα πει να συναρμολογησω επιπλα θα τον εγαμησω.
και δικιο εχεις.απορω ποιος καριολης σε εκανε να κανεις αυτη την δουλεια , εσενα εναν καρδιοχειρουργο
Ελα διπλα,χρειαζεται την συνεισφορα σου το νημα,αρχισε να κανει κοιλιακαι δικιο εχεις.
δεν εβαλες το ηχητικο της ανακοινωσης.Παρακαλουνται ολα τα μελη να επιστρεψουν στην βαση τους.
πολυ αργα μπαινεις τελευταια ...δεν εβαλες το ηχητικο της ανακοινωσης.