Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.924
- Πόντοι
- 6.256
Καλλιθεα εισαι τυπε;Ειχα παει ομως στο πρωτο παιχνιδι που επαιξε στο νεο Καραισκακη. Οχι σαν φιλαθλος του Ολυμπιακου, αλλα σαν οπαδος της φιλοξενουμενης ομαδας.
Καλλιθεα εισαι τυπε;Ειχα παει ομως στο πρωτο παιχνιδι που επαιξε στο νεο Καραισκακη. Οχι σαν φιλαθλος του Ολυμπιακου, αλλα σαν οπαδος της φιλοξενουμενης ομαδας.
Εδώ στη γυραΠου είστε καλά μου παιδιά;
Αρρωστος.Καλλιθεα εισαι τυπε;
Και Ολυμπιακος στο μπασκετ
Περάσατε από Ποντίων;Εδώ στη γυρα
Ήταν κλειστάΗ ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Περάσατε από Ποντίων;
Ξεμονταρισμα εννοεις?Εσυ τι θα επαιρνες a3 ή ds4παιδια αουντι να παρετε ανοιγουν ευκολα.
οποιο μου αφησουν με τα κλειδια επανω.Ξεμονταρισμα εννοεις?Εσυ τι θα επαιρνες a3 ή ds4
Σκεφτεσαι σαν επαγγελματιαςοποιο μου αφησουν με τα κλειδια επανω.
Tι Λέει μαν?Σκεφτεσαι σαν επαγγελματιας
Eπεστρεψε ο ασωτος.Κουραση(νομιζω).ΕσυTι Λέει μαν?
Ναι πτώμα είμαι, πάω για καρπουζακιEπεστρεψε ο ασωτος.Κουραση(νομιζω).Εσυ
Τυπε, απο κατουρημα το βραδι πως τα πας με το καρπουζι; καλα απο χεσιμο μην μας πεις, ξερουμε οτι εχεις συμβαση για καθημερινη εκκενωνση του βοθρου σου με τον Αχορταγο.Ναι πτώμα είμαι, πάω για καρπουζακι
Έχω πάπια τυπεΤυπε, απο κατουρημα το βραδι πως τα πας με το καρπουζι; καλα απο χεσιμο μην μας πεις, ξερουμε οτι εχεις συμβαση για καθημερινη εκκενωνση του βοθρου σου με τον Αχορταγο.
οποιο μου αφησουν με τα κλειδια επανω.
Εμενα μου ειπανε οτι το καρπουζι ειναι φυσικο βιαγκρα και αν τρωω πολυ θα ριχνω 4..............................................................................................................κατουρηματα καθε βραδι.Έχω πάπια τυπε
a3 χατσμπακ ή σενταν
ο φίλος βάρος έχει RANGE ROVER EVOQUEΞεμονταρισμα εννοεις?Εσυ τι θα επαιρνες a3 ή ds4
a3 χατσμπακή σενταν
Προτιμω να μην το σχολιασω