Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 31.155
- Πόντοι
- 28.246
Αστο, προιμω με τσιμπιδακι.βρηκα παιχνιδι να παιξουμε μεταξυ μας,ο ενας θα τραβαει του αλλου.
Αστο, προιμω με τσιμπιδακι.βρηκα παιχνιδι να παιξουμε μεταξυ μας,ο ενας θα τραβαει του αλλου.
πόσο χρονών είσαι?βρηκα παιχνιδι να παιξουμε μεταξυ μας,ο ενας θα τραβαει του αλλου.
Eγω ειμαι νεος και φιτ μην με μπερδευεις με τετοια.Τωρα αν βγαλει βλαβη καμια αντλια λογω καφεδων δεν ξερωΤης χοληστερινης βλεπω ειμαστε ολοι στο νημα. Καλα παμε...
εσυ θα εχεις ολοσωμο κερωμα,ελπιζω για το καλο σου να μην εισαι γουλβεριν.πόσο χρονών είσαι?
προτιμώ να κάνεις το αυτοκίνητό μου, αυτό που έχω τώρα, μέχρι να έρθει το καινούργιο.εσυ θα εχεις ολοσωμο κερωμα,ελπιζω για το καλο σου να μην εισαι γουλβεριν.
Για δωσε ινφο,μονο μη μου πεις οτι πηρες κανενα Γιαρις κρος σε ασπρο(3 γνωστοι μου πηραν το ιδιο,βασικα ο ενας το περιμενει ακομα)προτιμώ να κάνεις το αυτοκίνητό μου, αυτό που έχω τώρα, μέχρι να έρθει το καινούργιο.
σιγά μην πάρω γιάρις.Για δωσε ινφο,μονο μη μου πεις οτι πηρες κανενα Γιαρις κρος σε ασπρο(3 γνωστοι μου πηραν το ιδιο,βασικα ο ενας το περιμενει ακομα)
endiaferon epaggelmatikh plhroforia.προτιμώ να κάνεις το αυτοκίνητό μου, αυτό που έχω τώρα, μέχρι να έρθει το καινούργιο.
πότε ξεκινάς?endiaferon epaggelmatikh plhroforia.
Tι ωραια χρονια τοτε με Λαμψη και Εσμεραλνταβλέπω τα τραίλερ από διάφορες σειρές που διαφημίζουν σε κανάλια.
τι ψυχοπλάκωμα είναι αυτό που έρχεται...
πολλά ψυχολογικά.
Πολύ ωραία ήταν, δεν έβλεπα κανένα από τα δύο...Tι ωραια χρονια τοτε με Λαμψη και Εσμεραλντα
Εγω δεν βλεπω γενικα τβ τωρα,κανενα ζαπινγκ μια στο τοσο,εκτος αν πετυχω καμια καλη ταινιαΠολύ ωραία ήταν, δεν έβλεπα κανένα από τα δύο...
Κάτι παρόμοιο, ταινίες και f1.Εγω δεν βλεπω γενικα τβ τωρα,κανενα ζαπινγκ μια στο τοσο,εκτος αν πετυχω καμια καλη ταινια
ΜΗΝ παρεις αουντι καλε μου φιλεσιγά μην πάρω γιάρις.
δεν έχω παραγγείλει ακόμη, αλλά λέω μέχρι τέλος Οκτώβρη να το παραγγείλω.
8-10 μήνες μου λένε για παράδοση, λογικά θα φτάσει 12μηνο.
είμαι μεταξύ DS4 - A3, κονταροχτυπιούνται...
Βρηκε γκομενα και την χυνει ασταματητα...δεν προλαβαινει...απο τη στερηση του νηματος,φοβαμαι μην παθει καμια καταθλιψη και τα βλεπει μετα ολα μαυρα..Τελικά αυτός ο @Reznov έγινε άλλος άνθρωπος από τότε που αποσύρθηκε από το νήμα.
Πως και έτσι;ΜΗΝ παρεις αουντι καλε μου φιλε
ΜΗΝ παρεις αουντι καλε μου φιλε!!!!!!Πως και έτσι;
Είχες ή εχεις;