Άχθος Αρούρης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2021
- Κριτικές
- 65
- Like
- 20.403
- Πόντοι
- 14.936
Ελα και που εισαι...
3ημερο Πειραια;;; πρεπει να ειναι πολυ ασχημα τα πραγματα ...κουναβογαμιολες.
μλκ σου εχω το χειροτερο σαββατοβραδο με οπρα στον αλφα.3ημερο Πειραια;;; πρεπει να ειναι πολυ ασχημα τα πραγματα ...
Ανοιξε μας την καρδουλα σου
πες μου τα δικά σου , να παει να γαμηθει η ΤιΒι οταν το φιλαρακι μου ο Μπαρος έχει προβλήματα που τον καινε ..μλκ σου εχω το χειροτερο σαββατοβραδο με οπρα στον αλφα.
μωρη κουτσομπολα ψοφας για τετοια αλλα ευτυχως ολα ειναι καλα.πες μου τα δικά σου , να παει να γαμηθει η ΤιΒι οταν το φιλαρακι μου ο Μπαρος έχει προβλήματα που τον καινε ..
Εδω ειμαι για εσενα
Φανταζομαι θα έρθει και ο φίλος @RETRO σε λίγο για να συμπονεσει και συμπαρασταθεί και αυτός
όλα καλά θα είναι μολις τα βγαλεις απο μέσα σου φιλε μου καρδιακέμωρη κουτσομπολα ψοφας για τετοια αλλα ευτυχως ολα ειναι καλα.
λεω να πεταχτουμε μεχρι το νημα της κιαρα ετσι να καυλαντισουμε λιγο.
ισα μωρη καμπια.
είσαι αδερφός
Σε τρωει ο κωλος σου, φιλε μπαρε;μωρη κουτσομπολα ψοφας για τετοια αλλα ευτυχως ολα ειναι καλα.
λεω να πεταχτουμε μεχρι το νημα της κιαρα ετσι να καυλαντισουμε λιγο.
είναι εδω για σένα , ενω "αλλοι" που σου "πουλανε" φιλία τωρα διασκεδαζουν και σε εχουν αφησει ΜΟΝΟ ΣΟΥισα μωρη καμπια.
Τι έγινε μαν?μαλακιες
σιγα μωρε το λουνα παρκ,ολοι σπαμαρουν ΚΑΙ εκει.Σε τρωει ο κωλος σου, φιλε μπαρε;
τέλειωσετο γυρισα στα σκληρα βλεπω εισαι το ταιρι μου. πυροβοληστε με.
ναι ρε γαμωτο και το πηγαινε καλα ο αρσενικος τουνης στο καμακι.τέλειωσε
Βαλε ΟΠΕΝ να δεις Χαλι Μπερι να δεις λιγο μαυρο γκομενάκι να θυμηθεις τα σόγια σουναι ρε γαμωτο και το πηγαινε καλα ο αρσενικος τουνης στο καμακι.
Κατσε στην θεση σου. Πολλα ειπαμε ηδη και εκει. Και οποιος καταλαβε καταλαβε...σιγα μωρε το λουνα παρκ,ολοι σπαμαρουν ΚΑΙ εκει.
ας τον να πάει , τον τρωει ο κωλαρίνος τουΚατσε στην θεση σου. Πολλα ειπαμε ηδη και εκει. Και οποιος καταλαβε καταλαβε...