Άχθος Αρούρης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2021
- Κριτικές
- 66
- Like
- 20.772
- Πόντοι
- 14.936
Ελα και που εισαι...
3ημερο Πειραια;;; πρεπει να ειναι πολυ ασχημα τα πραγματα ...κουναβογαμιολες.
μλκ σου εχω το χειροτερο σαββατοβραδο με οπρα στον αλφα.3ημερο Πειραια;;; πρεπει να ειναι πολυ ασχημα τα πραγματα ...
Ανοιξε μας την καρδουλα σου![]()
πες μου τα δικά σου , να παει να γαμηθει η ΤιΒι οταν το φιλαρακι μου ο Μπαρος έχει προβλήματα που τον καινε ..μλκ σου εχω το χειροτερο σαββατοβραδο με οπρα στον αλφα.![]()
![]()
![]()
![]()
μωρη κουτσομπολα ψοφας για τετοιαπες μου τα δικά σου , να παει να γαμηθει η ΤιΒι οταν το φιλαρακι μου ο Μπαρος έχει προβλήματα που τον καινε ..
Εδω ειμαι για εσενα
Φανταζομαι θα έρθει και ο φίλος @RETRO σε λίγο για να συμπονεσει και συμπαρασταθεί και αυτός
όλα καλά θα είναι μολις τα βγαλεις απο μέσα σου φιλε μου καρδιακέμωρη κουτσομπολα ψοφας για τετοια![]()
![]()
αλλα ευτυχως ολα ειναι καλα.
λεω να πεταχτουμε μεχρι το νημα της κιαρα ετσι να καυλαντισουμε λιγο.![]()
ισα μωρη καμπια.
Σε τρωει ο κωλος σου, φιλε μπαρε;μωρη κουτσομπολα ψοφας για τετοια![]()
![]()
αλλα ευτυχως ολα ειναι καλα.
![]()
λεω να πεταχτουμε μεχρι το νημα της κιαρα ετσι να καυλαντισουμε λιγο.![]()
είναι εδω για σένα , ενω "αλλοι" που σου "πουλανε" φιλία τωρα διασκεδαζουν και σε εχουν αφησει ΜΟΝΟ ΣΟΥισα μωρη καμπια.
Τι έγινε μαν?μαλακιες
σιγα μωρε το λουνα παρκ,ολοι σπαμαρουν ΚΑΙ εκει.Σε τρωει ο κωλος σου, φιλε μπαρε;
τέλειωσετο γυρισα στα σκληρα βλεπω εισαι το ταιρι μου.![]()
![]()
πυροβοληστε με.
![]()
ναι ρε γαμωτο και το πηγαινε καλα ο αρσενικος τουνης στο καμακι.τέλειωσε![]()
Βαλε ΟΠΕΝ να δεις Χαλι Μπερι να δεις λιγο μαυρο γκομενάκι να θυμηθεις τα σόγια σουναι ρε γαμωτο και το πηγαινε καλα ο αρσενικος τουνης στο καμακι.![]()
Κατσε στην θεση σου. Πολλα ειπαμε ηδη και εκει. Και οποιος καταλαβε καταλαβε...σιγα μωρε το λουνα παρκ,ολοι σπαμαρουν ΚΑΙ εκει.![]()
ας τον να πάει , τον τρωει ο κωλαρίνος τουΚατσε στην θεση σου. Πολλα ειπαμε ηδη και εκει. Και οποιος καταλαβε καταλαβε...