Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 14.972
- Πόντοι
- 3.656
Ηρθε ο ντε λα φουεντε!!!!! τωρα μηπως???εγω δεν την παιζω
Ηρθε ο ντε λα φουεντε!!!!! τωρα μηπως???εγω δεν την παιζω
Κατάλαβα...Ε φτιαξε και μετα πετα το
εγω νομιζα οτι ειναι με μαθητευομενο μαγο και την εχει για πρακτικη στο πριονιασμαΕκτος απο μουναρα και τρομερη μαγειρισσα ειναι και δεινη χορευτρια το μωρακι μου.....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εσυ εισαι ντιντης γιαυτο....
ΕΞΕΡΟΕΧΥΣΑΗρθε ο ντε λα φουεντε!!!!! τωρα μηπως???
εγω νομιζα οτι ειναι με μαθητευομενο μαγο και την εχει για πρακτικη στο πριονιασμα
Άστα αυτά πήγαινε κάτω έρχονται τεγιο και Φουέντες
ΤΙ ΩΡΑ ΑΔΕΡΦΕ?Άστα αυτά πήγαινε κάτω έρχονται τεγιο και Φουέντες
Τωρα θα ρωτήσω τη μαρίνα, περίμενεΤΙ ΩΡΑ ΑΔΕΡΦΕ?
Ασε ρε απατεωνα τον Τεγιο μια εβδομαδα μας λες οτι ερχεται!Άστα αυτά πήγαινε κάτω έρχονται τεγιο και Φουέντες
Kαλα θα δεις ρε λαμογιοΑσε ρε απατεωνα τον Τεγιο μια εβδομαδα μας λες οτι ερχεται!
τι να το κανω?Κατάλαβα...
Θες χαβιάρι καλύτερα?
Δε πεινάς?τι να το κανω?
Ο Τάκης ντιγκινταγκας; Επειδή ο θείος του θωπευσε λιγάκι τον πωπο?Από τότε που έσπασε το ρόδι ο "Τάκης", όλες οι κρυφόπουστες εδώ μέσα ξημεροβραδιάζονται.
Ναι αλλά τον έβαλε και στην σόου μπιζ. Στις παρυφές έστω...Ο Τάκης ντιγκινταγκας; Επειδή ο θείος του θωπευσε λιγάκι τον πωπο?
Δεν είναι μόνο αυτό. Θυμάστε τότε που έσπευσε να μας ενημερώσει για κάτι προβλήματα στύσης που είχε με τις γκόμενες;Ο Τάκης ντιγκινταγκας; Επειδή ο θείος του θωπευσε λιγάκι τον πωπο?
Και με το χαβιάρι θα χορτάσω?Δε πεινάς?
Προχωρά η κατασκευή του Chaos...Και με το χαβιάρι θα χορτάσω?
Αυτά είναι για τον νιπλη που τριγυρνάει όλη μέρα στην άδεια του έπαυλη με τις μεταξωτές ρόμπες να ανεμίζουν και να τρώει από τις πορσελάνινες γαβαθες του το χαβιάρι με τα χέρια..
Κάτι διάβασα ... παλι παπατζες λεει , για να δουμεΠροχωρά η κατασκευή του Chaos...
Πόσταρε κάτι εξαρτήματα και η υπόλοιπη εικόνα θολή.Κάτι διάβασα ... παλι παπατζες λεει , για να δουμε
Για σας το κανει,για να αποφυγει το χαος που θα προκληθει μολις αντικρισετε το chaos.Τωρα μπορει να κανει τιποτα μετατροπες και να το γυρισει σε ηλεκτρικο ή να κινειται με υδρογονοΠόσταρε κάτι εξαρτήματα και η υπόλοιπη εικόνα θολή.