Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 14.972
- Πόντοι
- 3.656
θα πας τηνο?στο δικο σου λινκ δεν ελεγε για το gender reveal party που εκαναν ρε παλιοπλεμπαιε
θα πας τηνο?στο δικο σου λινκ δεν ελεγε για το gender reveal party που εκαναν ρε παλιοπλεμπαιε
καριολες παντουαυτη η μαλακισμενη που εδωσε το μηλο στην χιονατη και ξεραθηκε στον καναπε
ειμαι ηδηθα πας τηνο?
αυτα ειναι κουτσομπολια ρε ρεμπεσκε...εμεις ανεβαζουμε μονο σοβαρες ειδησεις.στο δικο σου λινκ δεν ελεγε για το gender reveal party που εκαναν ρε παλιοπλεμπαιε
ειμαι ηδη
Ρε την κωλόγρια....Ποια είναι αυτή η πουστόγρια;
αναβες λαμπαδες εχθες το βραδυ σωρηδον...ειμαι ηδη
Μαλλον το αγορι του ειναι στρατιωτικος και τσεκουρατοςΕιδατε τι κακό βρήκε τον Κωστετσο ;;;;
21:00 το βραδυ , Πλατεια Συνταγματος
Το θεμα ειναι ομως πως βρεθηκε στο 401 ;;;; εγινε ο Κωστετσος κομμάντο ρε μαλακες και το χάσαμε αυτό το νέο ;
ναι αλλα δεν ενημερωνεται εγκαιρα το σαητ και τα μέλη του για τις ειδήσεις , θα μας στοιχισει αυτο σε μέληΜαλλον το αγορι του ειναι στρατιωτικος και τσεκουρατος
eίδες τα μουνιά , τιποτα κανείς , όλο λόγια ειναι και φρου-φρου εδω μέσαβαλτε λινκ ρε παλιοτεμπελαραιοι
ελα ντεβαλτε λινκ ρε παλιοτεμπελαραιοι
μονο λινκ με κουτσομπολια ΣΟΒΑΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΙΠΟΤΑ!!!! τενεκεδεςeίδες τα μουνιά , τιποτα κανείς , όλο λόγια ειναι και φρου-φρου εδω μέσα
Τωρα έμεινε στο ιστορικό σου και θα μπερδεψεις αυτους που σε παρακολουθουνμισες δουλειες κανουν και εγω το γκουγκλαρα να δω τι εγινε
Δεν μας νοιαζει!!!!!ερχεται ο ντε λα φουεντες!!!!!!Καιρός - Μαρουσάκης: Έρχεται τριήμερο έντονης αστάθειας - Πιθανότητα καταιγίδων και στην Αττική
Πότε αναμένεται ο καιρός να επιστρέψει στα... καλοκαιρινά δεδομέναwww.ethnos.gr