Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 34.032
- Πόντοι
- 28.246
Η μιση ντροπη δικια μου και η μιση δικια σου.Σε εσάς. Το έκανα έντιτ.
Βερονικα20. Μιλαμε για πιπινοβυζομανα!
Η μιση ντροπη δικια μου και η μιση δικια σου.Σε εσάς. Το έκανα έντιτ.
Η μιση ντροπη δικια μου και η μιση δικια σου.
Βερονικα20. Μιλαμε για πιπινοβυζομανα!
Μιας και εχεις εμπειρια και απο την αλλη πιπινοβυζομανα, την Τζινα22. Ειναι οντως οπως τα ειδα απο φωτο ακριβως ιδια; Δεν προλαβα να τα πιασω και να τα γλειψω απο κοντα.Α να γειά σας!!!
Μιας και εχεις εμπειρια και αοο την αλλη πιπινοβυζομανα, την Τζινα22. Ειναι οντως οπως τα ειδα απο φωτο ακριβως ιδια; Δεν προλαβα να τα πι;σω και να τα γλειψω απο κοντα.
Επικοινωνησα μαζι της τρεις φορες. Δηλωνε μη διαθεσιμη και μου προτεινε να στειλω καποια συγκεκριμενη μερα, δεν θυμαμαι. Παλι δηλωνε μη διαθεσιμη. Δεν εκλεινε απο την προηγουμενη.Λυπάμαι που δεν σας δόθηκε η ευκαιρία. Προσωπικά και τις τέσσερις φορές που βρέθηκα μαζί της, πέρασα άψογα.
Αν σας είχε γνωρίσει θα σας έκλεινε για άλλη μέρα, με κλήση επιβεβαίωσης.Επικοινωνησα μαζι της τρεις φορες. Δηλωνε μη διαθεσιμη και μου προτεινε να στειλω καποια συγκεκριμενη μερα, δεν θυμαμαι. Παλι δηλωνε μη διαθεσιμη. Δεν εκλεινε απο την προηγουμενη.
Σαν τα σέρβις της BMW δηλαδηΑν σας είχε γνωρίσει θα σας έκλεινε για άλλη μέρα, με κλήση επιβεβαίωσης.
Τον γλέντησες καλά τον Μπαρμπαρόσα...και εκει που καθεσαι στη ψαροταβερνα σκαει μνμ τραπεζης μολις κατατεθηκαν 1000 ευρω,ΦΕΡΕ ΚΥΡ ΣΤΕΦΑΝΕ θα το καψουμε αποψε.
το γαμοκουναβο τον εβαλε στο στομα του σειρα εχει το πουντα μπιτς. εγω τρωω αλυκη.Τον γλέντησες καλά τον Μπαρμπαρόσα...
Επόμενος σταθμός?
Ωραία στην Αλυκή...το γαμοκουναβο τον εβαλε στο στομα του σειρα εχει το πουντα μπιτς. εγω τρωω αλυκη.
κανα επιδομα θα ειναι , ο αλλος τα γλεντησε τα δικά σου ..και εκει που καθεσαι στη ψαροταβερνα σκαει μνμ τραπεζης μολις κατατεθηκαν 1000 ευρω,ΦΕΡΕ ΚΥΡ ΣΤΕΦΑΝΕ θα το καψουμε αποψε.
Και το δα εγώ το κακό το όνειρο...Η Κιμ Καρντάσιαν χώρισε από τον Πιτ Ντέιβιντσον
Η Κιμ Καρντάσιαν και ο διάσημος από το «Saturday Night Live» κωμικός Πιτ Ντέιβιντσον έβαλαν τέλος στο ειδύλλιό τους ύστερα από εννέα μήνες σχέσης, όπωςwww.newsit.gr
αυτο μας ελειπε τωρα...Η Κιμ Καρντάσιαν χώρισε από τον Πιτ Ντέιβιντσον
Η Κιμ Καρντάσιαν και ο διάσημος από το «Saturday Night Live» κωμικός Πιτ Ντέιβιντσον έβαλαν τέλος στο ειδύλλιό τους ύστερα από εννέα μήνες σχέσης, όπωςwww.newsit.gr
Μου γαμησες τον ΣΚΗ Κιμ Καρντάσιαν χώρισε από τον Πιτ Ντέιβιντσον