Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 40.719
- Πόντοι
- 10.411
και ειμαι ευγενικος και ηρεμος ακομα,σε λιγο θα ριξω τπτ γαμοκουναβα.
και ειμαι ευγενικος και ηρεμος ακομα,σε λιγο θα ριξω τπτ γαμοκουναβα.
ποσα διπιτα τρως?Μη λες 4 ρε!!!!!!!
ΣΩΣΤΟΜη λες 4 ρε!!!!!!!
δεν βλεπω βαζελοσημαια πανω στο φερετρο.
του την εβαλαν στο μαξιλαρι...δεν βλεπω βαζελοσημαια πανω στο φερετρο.
Μάλλον έπεσες έξω.δεν την εβγαλε με την κορωνα θειο...σανατοριο
ποια λαμποργκινι?Είμαι λιμάνι .... Βλέπω ένα θεομουνο με κολάν και μπλουζάκι απ έξω ριχτο, γυαλί ηλίου μακριά μαλλιά καρφί κατω ίσιο καστανή μέχρι πριν μέση... Είχε καμουφλαριστει αλλά το έμπειρο μάτι μου την κάρφωσε ότι είναι μουναρος , επιδερμίδα μιλάμε γυαλί...
Πάει περπατώντας προς έξοδο με σύρσιμο βαλίτσας με ροδακια .... Στην είσοδο Λαμποργκίνι με αλαρμ , τσακ ανοίγει πόρτα μπαίνει μέσα ... Τέτοιο μουνι για εκεί ήταν μόνο
ποια ηταν?Είμαι λιμάνι .... Βλέπω ένα θεομουνο με κολάν και μπλουζάκι απ έξω ριχτο, γυαλί ηλίου μακριά μαλλιά καρφί κατω ίσιο καστανή μέχρι πριν μέση... Είχε καμουφλαριστει αλλά το έμπειρο μάτι μου την κάρφωσε ότι είναι μουναρος , επιδερμίδα μιλάμε γυαλί...
Πάει περπατώντας προς έξοδο με σύρσιμο βαλίτσας με ροδακια .... Στην είσοδο Λαμποργκίνι με αλαρμ , τσακ ανοίγει πόρτα μπαίνει μέσα ... Τέτοιο μουνι για εκεί ήταν μόνο
Αβενταντορποια λαμποργκινι?
Έμοιαζε με αυτή , αλλά πολύ πιο όμορφη η τύπισσα του λιμανιού , και ήταν και χύμα να φανταστείς
Τα λες πολλά τα 300 γι αυτό το μουνί; Αν υπάρχει βέβαια όπως στις φωτό.Έμοιαζε με αυτή , αλλά πολύ πιο όμορφη η τύπισσα του λιμανιού , και ήταν και χύμα να φανταστείς
καλοΑβενταντορ
μονο τρεις ξένες γλώσσες τύπε. ουτε καν πέντε. εδω τα χαλαμεΤα λες πολλά τα 300 γι αυτό το μουνί; Αν υπάρχει βέβαια όπως στις φωτό.
Αμα μιλούσε πέντε γλώσσες τότε θα ήτανε για την ελιτ και θα ξεκινούσε από χιλιάρικο το 2ωρο. Για εμάς τους πλεμπαίους όμως και με τρεις πολυτέλεια είναι.μονο τρεις ξένες γλώσσες τύπε. ουτε καν πέντε. εδω τα χαλαμε
μην μιλας για χιλιαρικο.Αμα μιλούσε πέντε γλώσσες τότε θα ήτανε για την ελιτ και θα ξεκινούσε από χιλιάρικο το 2ωρο. Για εμάς τους πλεμπαίους όμως και με τρεις πολυτέλεια είναι.
ακόμη να το πάρεις πίσω?μην μιλας για χιλιαρικο.