shadow
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.649
- Πόντοι
- 2.456
φιλος @athinaios44 here ? help
τι επαθες?βουλωσε κανα τσακρα?φιλος @athinaios44 here ? help
Το περνάω βαριά τυπε....Πυρετό, βήχα, πονόλαιμο και αδυναμία.Τέταρτη μέρα σήμερα και δεν υπάρχει βελτίωση...@Hellraiser4Ever ζει λετε η μαλακιες?
Το περνάω βαριά τυπε....Πυρετό, βήχα, πονόλαιμο και αδυναμία.Τέταρτη μέρα σήμερα και δεν υπάρχει βελτίωση...
Σε φάγανε με το μάτι τους τα μουνιά εδώ μέσα...δεν είναι covid αυτό που έχεις...Το περνάω βαριά τυπε....Πυρετό, βήχα, πονόλαιμο και αδυναμία.Τέταρτη μέρα σήμερα και δεν υπάρχει βελτίωση...
και ο Αθηναιος ειναι άρρωστος τον κόλλησε η γυναικάΣε φάγανε με το μάτι τους τα μουνιά εδώ μέσα...δεν είναι covid αυτό που έχεις...
Δυναμη, κουραγιο, περαστικα!!!!!!!!!Το περνάω βαριά τυπε....Πυρετό, βήχα, πονόλαιμο και αδυναμία.Τέταρτη μέρα σήμερα και δεν υπάρχει βελτίωση...
τυπαρα τι γίνετε?
καλα μαν, διαβαζω νήμα παπουληδων και εχω ξεροχυσει με δακρύβρεχτο μελιστάλακτο ποστ για ενα τεμάχιοτυπαρα τι γίνετε?
φημες λενε οτι Μπαρος πηγε να ζητησει το χιλιαρικο και τον εφαγε ο αλλοςκαλα μαν, διαβαζω νήμα παπουληδων και εχω ξεροχυσει με δακρύβρεχτο μελιστάλακτο ποστ για ενα τεμάχιο
ναι τα διαβασα ,παμε παρακάτωκαλα μαν, διαβαζω νήμα παπουληδων και εχω ξεροχυσει με δακρύβρεχτο μελιστάλακτο ποστ για ενα τεμάχιο
Εμένα όλο αυτό κράτησε λιγότερο από 24 ώρες.Το περνάω βαριά τυπε....Πυρετό, βήχα, πονόλαιμο και αδυναμία.Τέταρτη μέρα σήμερα και δεν υπάρχει βελτίωση...
μαλακα αμολα εσκασε μυτη η αλεξοκατερινα θα φαμε παλι μπαν.