baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.807
- Πόντοι
- 6.035
καθε πρωι θα καλημεριζεις τον μπουχο μπας και ξεσουρωση και σου απαντηση,αλλα του εβαλε μεγαλο δαχτυλο ο αρουλης.καλησπερα φιλε-Μπαρε
καθε πρωι θα καλημεριζεις τον μπουχο μπας και ξεσουρωση και σου απαντηση,αλλα του εβαλε μεγαλο δαχτυλο ο αρουλης.καλησπερα φιλε-Μπαρε
Θυμαμαι τον Παγκαλο σε ενα πρωινο (του μεγκα νομιζω) που ειπε οτι ειναι χοντρος γιατι τρωει φθημα φαγητα,χωριατικες κλπ.Ενω αν ετρωγε αστακους ειπε θα ηταν αδυνατος.εχω λέφτα και τρωω εν αντιθεση με σενα που πινεις γιατι δεν εχεις να φας.
Μπουξος θα ξαναμπει μονο αν προκριθει...καθε πρωι θα καλημεριζεις τον μπουχο μπας και ξεσουρωση και σου απαντηση,αλλα του εβαλε μεγαλο δαχτυλο ο αρουλης.
η αποδειξη οτι λεει μαλακιες ειναι ο νιπλης.Θυμαμαι τον Παγκαλο σε ενα πρωινο (του μεγκα νομιζω) που ειπε οτι ειναι χοντρος γιατι τρωει φθημα φαγητα,χωριατικες κλπ.Ενω αν ετρωγε αστακους ειπε θα ηταν αδυνατος.
Από τότε που σας έκανα δημόσια μια πολύ υποσχόμενη πρόσκληση,με αποφεύγετε. Την παίρνω πίσω λοιπόν ελπίζοντας να παραμείνω η μούσα σας ώστε να δουν φως και άλλες εξαίρετες δημιουργίες σας. Με πολλή αγάπη πάντα.
Παγωτα ή τα κλασικα εννοειςμλκς δεν αντεχω σερνομαι,εχω γαμησει τα σνικερς και τις τουιξ.
μλκς δεν αντεχω σερνομαι,εχω γαμησει τα σνικερς και τις τουιξ.
μπουχεσα μου , τουλαχιστον ο μισος απο εσενα ειμαι στα κιλαη αποδειξη οτι λεει μαλακιες ειναι ο νιπλης.
τιγκα στον κοσμο την βλεπω
το α) ο Ατενεζοσ μου ειπε να βαλις στο δροσeρο κολαρικο σου αυτο να μιν καης απο της πιρκαγιε@sescoulas
τι γνομι εχετε για τισ πιρκαγιεσ:
α) οτι μου πι ο Ατενεζοσ
β) Σιμφονο με τον Ατενεζο
γ) πιεσ πιρκαγιεσ;
καλη σκεψη δεν γαμιεται ας τα παρει τωρα μολις εκλεισε τα 26 του χρονου δεν θα την θελω θα μου ειναι μεγαληΟΛΑ , κάνε την χαρούμενη
Ααααα....εσύ την είχες......φύλαξε την μου.....της έχω πει να μην ξεπορτιζει.....!!Ποντάρετε. Όσα πιο πολλά βάλετε τόσο λιγότερα θα πάρετε.
Αμα δεν την είχα εγώ ποιος θα την είχε ρε μπαρμπαγέρο;Ααααα....εσύ την είχες......φύλαξε την μου.....της έχω πει να μην ξεπορτιζει.....!!
Σωστά....είχα ξεχάσει πως είσαι ρακοσυλλέκτης.......Αμα δεν την είχα εγώ ποιος θα την είχε ρε μπαρμπαγέρο;