ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.025
- Πόντοι
- 5.006
Εσύ θείο που θα πας για ξάπλα;Δεν χώρισε και η Τούνη να έχουμε τίποτα να λέμε...
Εσύ θείο που θα πας για ξάπλα;Δεν χώρισε και η Τούνη να έχουμε τίποτα να λέμε...
Θεσπρωτία, είμαι καθ' οδόν.Εσύ θείο που θα πας για ξάπλα;
Σύβοτα Πάργα κτλ;Θεσπρωτία, είμαι καθ' οδόν.
Έκανα μια μικρή παράκαμψη για κάποια προσωπικά θέματα και συνεχίζω σε λίγο...
Ναι, εκεί γύρω θα αλωνίζω.Σύβοτα Πάργα κτλ;
Γαμαει από εκεί κρυστάλλινα νερά ωραίες μάσες κτλΝαι, εκεί γύρω θα αλωνίζω.
σαπια εντελως πριν παει στο my style δουλευε pr σε ενα κωλομαγαζο και μας ξεγελουσε οτι ειναι καλο μουνιΔεν χώρισε και η Τούνη να έχουμε τίποτα να λέμε...
Με τοσους μουνολιγουρηδες που εχει η Ελλαδα πως να μην βγαζει φραγκα....εδω βγαζει φραγκα η Αννα Μαρια Βελλη που ειναι διασταυρωση κατσαριδας με αρουραιο.σαπια εντελως πριν παει στο my style δουλευε pr σε ενα κωλομαγαζο και μας ξεγελουσε οτι ειναι καλο μουνι
ευτυχως πηγε και καταλαβαμε οτι ειναι ζωον
αυτη βεβαια εβγαλε φραγκα και ζωον που ειναι
ναι γαμωτ τι πεινα ειναι αυτη?Με τοσους μουνολιγουρηδες που εχει η Ελλαδα πως να μην βγαζει φραγκα....εδω βγαζει φραγκα η Αννα Μαρια Βελλη που ειναι διασταυρωση κατσαριδας με αρουραιο.
εισαι μεγαλη ψυχη..ναι γαμωτ τι πεινα ειναι αυτη?
κυνηγαω ενα μουνι στα σοσιαλ (cyber stalking κανονικο) χαλια λεμε και πεταγωνται συνεχεια σαλιαρηδες και μου το χαλανε το δικο μου σαλιαρισμα
σιγα την αλογομουρα ρε πουστηδες το μπαζο να πουμε αει φυγετε να πατε αλλου
Δροσερές καλημέρες
σαπια εντελως πριν παει στο my style δουλευε pr σε ενα κωλομαγαζο και μας ξεγελουσε οτι ειναι καλο μουνι
ευτυχως πηγε και καταλαβαμε οτι ειναι ζωον
αυτη βεβαια εβγαλε φραγκα και ζωον που ειναι
η τουνη? χαλια μονο κωλο αλλιως δεν εμπαινα κανΤην είδα τις προάλλες στο δρόμο. Άβαφη δεν παίζει να βλέπεται.
Νταξ... Για κώλο δεν θα έλεγα όχι.η τουνη? χαλια μονο κωλο αλλιως δεν εμπαινα καν
χαλια τζορ ουτε τις πουτανες εκοψα ουτε το τσιγαρο απετυχα παταγωδως
ουτε καν προσπαθησα φαντασου
εσυ καταφερες κανενα απο τα 2?
εσενα φιλε-Δικτατορα σου ειχα δωσει μια συμβουλη πριν καιρο αν θυμασαιπ.μ..για σιγουρια,λιγα λεφτα ,νομιμα ,τα παντα ολα...λογικα πουτσα σου με εγραψες και χρυσοπληρωνεις ακομα
εισαι ΚΑΙ οικονομικος συμβουλος εκτος απο life coach?εσενα φιλε-Δικτατορα σου ειχα δωσει μια συμβουλη πριν καιρο αν θυμασαιπ.μ..για σιγουρια,λιγα λεφτα ,νομιμα ,τα παντα ολα...λογικα πουτσα σου με εγραψες και χρυσοπληρωνεις ακομα
ναι θα ανοιξουμε σαλεπιτζιδικοεισαι ΚΑΙ οικονομικος συμβουλος εκτος απο life coach?
για μεχρι εκει εισαι.ναι θα ανοιξουμε σαλεπιτζιδικο