ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 34.837
- Πόντοι
- 5.006
Εσύ που λες ότι πηγες Καλύβια Χριστόφορο παραμύθι;εσυ χανεις Αρίστο , θα τους πω να σε βαλουν μαυρη λιστα
Εσύ που λες ότι πηγες Καλύβια Χριστόφορο παραμύθι;εσυ χανεις Αρίστο , θα τους πω να σε βαλουν μαυρη λιστα
Και έτσι ξεκίνησε ο καυγάς...
όπου λέω οτι θα πάω πηγαινω , μπορει οχι την ιδια μερα αλλα θα παωΕσύ που λες ότι πηγες Καλύβια Χριστόφορο παραμύθι;
Πήγες Mighty Thor?Eιστε σιγουρος πως χρησιμοποιησατε το σωστο ρημα?Καποιοι θα οδηγηθουν σε περιεργους συνειρμους![]()
Ναι σιγά μη χαθειςόπου λέω οτι θα πάω πηγαινω , μπορει οχι την ιδια μερα αλλα θα παω
Καλυβια εχω παει και 200 φορες ρε τυπε
Πηγες Doctor Strange in the Multiverse of Madness?Οταν με ρωτας για Αριστο θα σου λεω για Τσι τσι.Ωπα λαθος ακαουντΠήγες Mighty Thor?![]()
κανα 2 φορες εχω χαθει η αληθεια ειναι , δεν θυμαμαι που στριβω για μέσαΝαι σιγά μη χαθεις
κανα 2 φορες εχω χαθει η αληθεια ειναι , δεν θυμαμαι που στριβω για μέσα![]()
Όχι, πουθενά δεν έχω πάει.Πηγες Doctor Strange in the Multiverse of Madness?Οταν με ρωτας για Αριστο θα σου λεω για Τσι τσι.Ωπα λαθος ακαουντ![]()
Mην παρεις ακομα τβ,μπορει να σκασει κανενα επιδοματακιΌχι, πουθενά δεν έχω πάει.
Ότι προλάβω όταν επιστρέψω, διαφορετικά θα κατεβάζω να βλέπω στη νέα τιβι (που δεν έχω πάρει ακόμη...) όλο τον χειμώνα.
Σώθηκα...Mην παρεις ακομα τβ,μπορει να σκασει κανενα επιδοματακι![]()
κανε λιγο υπομονη , σε λιγο θα πουλανε οι ΝΔκρατες τα πάντα για να ζησουν , θα χορτασεις τηλεορασειςΣώθηκα...![]()
Αφού φίνο ήσουντσι τσι να πατε παιδια.
παλια πηγαιναμε , τωρα επεσε, κανα πακετο να παρουμε αραια και πουτσι τσι να πατε παιδια.
Που είναι πάλι αυτό;τσι τσι να πατε παιδια.
φινο ειναι γκουρμε για να χορτασω παω τσιτσι.Αφού φίνο ήσουν
Έτσι και εγώ απογοητεύτηκα, μέχρι τα γκαρσονια μαλωνανε μεταξύ τους του λέγε πήγαινε να μαζέψεις εκεί και του λέει πηγαινε εσύ για το πουτσοπαλια πηγαιναμε , τωρα επεσε, κανα πακετο να παρουμε αραια και που
Γλυφάδα μαν στο κρισταλ μπλου κονταΠου είναι πάλι αυτό;