Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .
OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.385
Πόντοι
25.467
ναι σωμα καλο και τα ρουχα ακριβα φαινοτανε αλλα τα μουτρα μια πιτσα απ'ολα

Ας παραγγέλνατε μια μπύρα και θα είσαστε κομπλέ! Κώλο, πίτσα, μπύρα. Χάνονται τέτοιες ευκαιρίες;;;

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
35.710
Πόντοι
5.006
Ήταν ένας Νάνος κι ένας Θάνος

Λέει ο θάνος

-Τι ώρα νάνε;

και απαντά ο νάνος

-Ε! Δεν θάνε!
:smiling-face-with-heart-eyes:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

αστα γαματα νομιζα θα σκασει κανενα καυλοσπυρο και θα με πυροβολησει με κιτρινο καυτο πυον :undecided:
Τρώμε ρε μάν πρωινο :sad2:

• Χαχα
Αντιδράσεις: Reznov

jormakka

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Απρ 2022
Like
8.449
Πόντοι
2.306
αστα γαματα νομιζα θα σκασει κανενα καυλοσπυρο και θα με πυροβολησει με κιτρινο καυτο πυον :undecided:

37A97AD5-76D3-4A17-9111-BC53EFA30389.gif

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.693
Πόντοι
6.056
Ας παραγγέλνατε μια μπύρα και θα είσαστε κομπλέ! Κώλο, πίτσα, μπύρα. Χάνονται τέτοιες ευκαιρίες;;;
μαλακια εκανα λες ε?

σε 2 μηνες με κουμπωμα κλεραζιλ-μινοσιν παιζει και να την παρακαλαω να μου κατσει :undecided:

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.385
Πόντοι
25.467
μαλακια εκανα λες ε?

σε 2 μηνες με κουμπωμα κλεραζιλ-μινοσιν παιζει και να την παρακαλαω να μου κατσει :undecided:

Καλή κοπέλα να ναι! Όλα τα άλλα στην εποχή μας φτιάχνονται. Δεν βλέπετε τον Γιαρμά που είναι οξυδερκής και έχει πιάσει το νόημα. Σου λέει, θα βρω τον άνθρωπό μου, θα πάμε στον πλαστικό χειρουργό, και όλα καλά.

• Like

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.693
Πόντοι
6.056
Καλή κοπέλα να ναι! Όλα τα άλλα στην εποχή μας φτιάχνονται. Δεν βλέπετε τον Γιαρμά που είναι οξυδερκής και έχει πιάσει το νόημα. Σου λέει, θα βρω τον άνθρωπό μου, θα πάμε στον πλαστικό χειρουργό, και όλα καλά.
μαλακια εκανα καλη κοπελα φαινοταν

θα ξαναπαω σημερα στο πιασοκωλαδικο και αν την βρω θα την παρω να την παω στους καλυτερους γιατρους

jormakka

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Απρ 2022
Like
8.449
Πόντοι
2.306
Έρχεται νέα σειρά «ερωτικές ιστορίες με τον Τζορμακα». Ή «ερωτικες εξομολογήσεις», ή «το ημερολόγιο ενός βατράχου». Θα δούμε.

• Like

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.693
Πόντοι
6.056
Έρχεται νέα σειρά «ερωτικές ιστορίες με τον Τζορμακα». Ή «ερωτικες εξομολογήσεις», ή «το ημερολόγιο ενός βατράχου». Θα δούμε.
αντε μπουμπουνα το γιατι δεν βγαινει ο ιουλιος με τιποτα οπως τα βλεπω :undecided:

jormakka

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Απρ 2022
Like
8.449
Πόντοι
2.306
αντε μπουμπουνα το γιατι δεν βγαινει ο ιουλιος με τιποτα οπως τα βλεπω :undecided:

-1500€ χτες στο στοιχημα... με ρωτούσε «τι έχεις», της λέω «τιποτα», και δυστυχώς κυριολεκτούσα. Δε βγαίνει ο Ιούλιος Ρεζ. Πού θα πάει αυτή η κατάσταση... ζέστη, φράγκα λίγα, παραλίες γεμάτες ορκ, η Εγνατιας και η Αριστοτελους μες στην κατρουλίλα, η Αρετσού άδεια, αντε να έρθει Σεπτέμβριος να πάρουμε λίγο τα πάνω μας.

• Like

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.693
Πόντοι
6.056
-1500€ χτες στο στοιχημα... με ρωτούσε «τι έχεις», της λέω «τιποτα», και δυστυχώς κυριολεκτούσα. Δε βγαίνει ο Ιούλιος Ρεζ. Πού θα πάει αυτή η κατάσταση... ζέστη, φράγκα λίγα, παραλίες γεμάτες ορκ, η Εγνατιας και η Αριστοτελους μες στην κατρουλίλα, η Αρετσού άδεια, αντε να έρθει Σεπτέμβριος να πάρουμε λίγο τα πάνω μας.
αστα γαματα φυλακη θα παμε

εχεις γαμησει γκομενα που μπορουσε να σταυρωσει τους αστραγαλους της πισω απο το κεφαλι της?

jormakka

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Απρ 2022
Like
8.449
Πόντοι
2.306
αστα γαματα φυλακη θα παμε

εχεις γαμησει γκομενα που μπορουσε να σταυρωσει τους αστραγαλους της πισω απο το κεφαλι της?

Τι με λες τώρα ρε φίλε... για τέτοια σκηνικά μιλάμε; Κάτσε να κάνω πέντε τοστ και να με πεις. Πήρα μια ωραια γαλοπούλα βραστή Νικα και κάτι πολύσπορα Κατσέλης τι στον πουτσο είναι. Θα βαλω ένα κασερακι φέτες να λιώσει αργά αργά ξες μετα γίνεται αυτό το ωραίο κρατς κρατς στην τοστιέρα αμα βγει έξω απ’ το ψωμάκι. Έχω και τρια αυγά σφιχτά, μια χαρά.

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
35.710
Πόντοι
5.006
Τι με λες τώρα ρε φίλε... για τέτοια σκηνικά μιλάμε; Κάτσε να κάνω πέντε τοστ και να με πεις. Πήρα μια ωραια γαλοπούλα βραστή Νικα και κάτι πολύσπορα Κατσέλης τι στον πουτσο είναι. Θα βαλω ένα κασερακι φέτες να λιώσει αργά αργά ξες μετα γίνεται αυτό το ωραίο κρατς κρατς στην τοστιέρα αμα βγει έξω απ’ το ψωμάκι. Έχω και τρια αυγά σφιχτά, μια χαρά.
Άρχοντας αρχοντας

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.693
Πόντοι
6.056
για το απολυτο κρατς ζεσταινεις την τοστιερα κανενα 10λεπτο και μετα βαζεις τα τοστ η εχεις αλλη μεθοδο? :undecided:

jormakka

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Απρ 2022
Like
8.449
Πόντοι
2.306
για το απολυτο κρατς ζεσταινεις την τοστιερα κανενα 10λεπτο και μετα βαζεις τα τοστ η εχεις αλλη μεθοδο? :undecided:

Όχι, τα βάζω μέσα και την ανάβω. Μόλις χτυπήσει το φωτακι ότι είναι έτοιμα, αφήνω ένα λεπτάκι ακόμα και μετά την ανοίγω και τα αφήνω λίγο ακόμα έτσι. Το λιωμένο κασερακι στερεοποιείται έτσι και με ένα μαχαιράκι το αφαιρώ εύκολα. Η άλλη με λέει «μωρό μου όχι μαχαίρι σπάτουλα δεν έχεις;» Ίσα μωρή.... έχουμε φάει ένα εκατομμύριο τοστ εσένα περίμενα να με πεις για τις γρατζουνιές στην τοστιέρα...

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Δ
Απαντήσεις
76
Εμφανίσεις
3K

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom