Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
34.816
Πόντοι
28.246
Το τραγούδι του Μάκη την ώρα που έδινε την εντολή στον Ηλία με την μπουλντόζα.

jormakka

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Απρ 2022
Like
8.449
Πόντοι
2.306
Αγαπητέ Άγιε Βασίλη...

Τα Χριστούγεννα με κέρασες πόνο και μηνύσεις. Για αυτό το καλοκαίρι θέλω να πάω σε μια πεντακάθαρη παραλία σε ένα παραδοσιακό ήσυχο νησάκι, σε μια ξαπλώστρα, με μια κάσα μπυρες, ένα πακέτο τσιγάρα, δυο πιτόγυρα με απ’ όλα, μια εξάδα νερά, και να κοιμάμαι όλη μέρα μέχρι να δύσει ο ήλιος, μετά να πέσω μέσα για μπανάκι ήρεμα στα ζεστά, να ξαναβγώ, να ξανά κοιμηθώ, μια λινή κουβερτούλα για το βράδυ, σε παρακαλώ όχι κουνούπια, δυο ροζέ, κάντα πέντε βασικά, ένα μαξιλαράκι ανατομικό, να κατεβάσω την ξαπλώστρα και να με πάρει ο ύπνος στη δροσούλα κοιτώντας τ’ αστέρια, με ένα παλιό mp3 να παίζει χαλαρή μουσικούλα πότε πότε. Χωρίς βαλκανιους με τα μωρά τους, χωρίς μουνετα (κράτα τα), χωρίς άπλυτους με τζιβες, χωρίς κλαρινογαμπρους, χωρις σόγια, χωρίς πιτσιρίκια με τα τικτοκ τους, χωρίς βίζιτες και τα στόρι τους, χωρίς πρώην με τα καινούργια τους βυζιά, χωρίς καν Ίντερνετ. Εγώ, το φαγητό, τα ποτά, η ξαπλώστρα μου, η θάλασσα μου και η δροσούλα. Τον σκύλο θα τον στείλω στη μάνα μου.

Μπορείς; Σε παρακαλώ.

Με εκτίμηση,
Τζορμακα

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.717
Πόντοι
5.506
Αγαπητέ Άγιε Βασίλη...

Τα Χριστούγεννα με κέρασες πόνο και μηνύσεις. Για αυτό το καλοκαίρι θέλω να πάω σε μια πεντακάθαρη παραλία σε ένα παραδοσιακό ήσυχο νησάκι, σε μια ξαπλώστρα, με μια κάσα μπυρες, ένα πακέτο τσιγάρα, δυο πιτόγυρα με απ’ όλα, μια εξάδα νερά, και να κοιμάμαι όλη μέρα μέχρι να δύσει ο ήλιος, μετά να πέσω μέσα για μπανάκι ήρεμα στα ζεστά, να ξαναβγώ, να ξανά κοιμηθώ, μια λινή κουβερτούλα για το βράδυ, σε παρακαλώ όχι κουνούπια, δυο ροζέ, κάντα πέντε βασικά, ένα μαξιλαράκι ανατομικό, να κατεβάσω την ξαπλώστρα και να με πάρει ο ύπνος στη δροσούλα κοιτώντας τ’ αστέρια, με ένα παλιό mp3 να παίζει χαλαρή μουσικούλα πότε πότε. Χωρίς βαλκανιους με τα μωρά τους, χωρίς μουνετα (κράτα τα), χωρίς άπλυτους με τζιβες, χωρίς κλαρινογαμπρους, χωρις σόγια, χωρίς πιτσιρίκια με τα τικτοκ τους, χωρίς βίζιτες και τα στόρι τους, χωρίς πρώην με τα καινούργια τους βυζιά, χωρίς καν Ίντερνετ. Εγώ, το φαγητό, τα ποτά, η ξαπλώστρα μου, η θάλασσα μου και η δροσούλα. Τον σκύλο θα τον στείλω στη μάνα μου.

Μπορείς; Σε παρακαλώ.

Με εκτίμηση,
Τζορμακα
θα ερθω και εγω

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
34.816
Πόντοι
28.246
Λες ψεματα Zebu...
Τον εχω δει τουλαχιστον 6 φορες λαιβ...
Αυτός ο Βασίλης όπως και ο Καρράς υπάρχουν. Ο Άγιος δεν υπάρχει.

Με σκάσατε. Πάω να φάω ένα σουβλάκι με τζατζίκι. Θα πιω και μια μπύρα. Σιγά μην περιμένω τον άγιο.

jormakka

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Απρ 2022
Like
8.449
Πόντοι
2.306

Οπως έρχεσαι, πεταξου παρε τον Αθήναιο και τον Ρεζ, μια κούτα χαρτί υγείας και τσιγάρα, την τράπουλα με τις μάρκες, το άσπρο το τραπεζάκι με τις καρέκλες, και ότι άλλο χρειάζεστε.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.717
Πόντοι
5.506
Οπως έρχεσαι, πεταξου παρε τον Αθήναιο και τον Ρεζ, μια κούτα χαρτί υγείας και τσιγάρα, την τράπουλα με τις μάρκες, το άσπρο το τραπεζάκι με τις καρέκλες, και ότι άλλο χρειάζεστε.
ενταξει

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Δ
Απαντήσεις
76
Εμφανίσεις
3K

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom