Άχθος Αρούρης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2021
- Κριτικές
- 66
- Like
- 20.735
- Πόντοι
- 14.936
Σακαρος....
Ο καλύτερος θα είναι. Άρχοντας!θα παω με κουταβουλια σκυλαδικο
Και τελωνείο μετά αδελφέ να τον παςθα παω με κουταβουλια σκυλαδικο
θα παω με κουταβουλια σκυλαδικο
ναι αδερφε....χαμος χτες απο κοσμοΚαι τελωνείο μετά αδελφέ να τον πας
Τελωνειο?Και τελωνείο μετά αδελφέ να τον πας
Θα σου πει ο αδελφόςΤελωνειο?
Καινουριο κωλομπαρακι?
Τι φαση?
Προχωρα στο παρασυνθημα...
θα ερθω και εγωΑγαπητέ Άγιε Βασίλη...
Τα Χριστούγεννα με κέρασες πόνο και μηνύσεις. Για αυτό το καλοκαίρι θέλω να πάω σε μια πεντακάθαρη παραλία σε ένα παραδοσιακό ήσυχο νησάκι, σε μια ξαπλώστρα, με μια κάσα μπυρες, ένα πακέτο τσιγάρα, δυο πιτόγυρα με απ’ όλα, μια εξάδα νερά, και να κοιμάμαι όλη μέρα μέχρι να δύσει ο ήλιος, μετά να πέσω μέσα για μπανάκι ήρεμα στα ζεστά, να ξαναβγώ, να ξανά κοιμηθώ, μια λινή κουβερτούλα για το βράδυ, σε παρακαλώ όχι κουνούπια, δυο ροζέ, κάντα πέντε βασικά, ένα μαξιλαράκι ανατομικό, να κατεβάσω την ξαπλώστρα και να με πάρει ο ύπνος στη δροσούλα κοιτώντας τ’ αστέρια, με ένα παλιό mp3 να παίζει χαλαρή μουσικούλα πότε πότε. Χωρίς βαλκανιους με τα μωρά τους, χωρίς μουνετα (κράτα τα), χωρίς άπλυτους με τζιβες, χωρίς κλαρινογαμπρους, χωρις σόγια, χωρίς πιτσιρίκια με τα τικτοκ τους, χωρίς βίζιτες και τα στόρι τους, χωρίς πρώην με τα καινούργια τους βυζιά, χωρίς καν Ίντερνετ. Εγώ, το φαγητό, τα ποτά, η ξαπλώστρα μου, η θάλασσα μου και η δροσούλα. Τον σκύλο θα τον στείλω στη μάνα μου.
Μπορείς; Σε παρακαλώ.
Με εκτίμηση,
Τζορμακα
Δεν υπάρχει Άγιος Βασίλης.Άγιε Βασίλη
ντροπη σου ρε ΝΤΡΟΠΗΔεν υπάρχει Άγιος Βασίλης.
Αφού δεν υπάρχει, πως θα το κάνουμε τώρα;ντροπη σου ρε ΝΤΡΟΠΗ
Λες ψεματα Zebu...Δεν υπάρχει Άγιος Βασίλης.
Αυτός ο Βασίλης όπως και ο Καρράς υπάρχουν. Ο Άγιος δεν υπάρχει.Λες ψεματα Zebu...
Τον εχω δει τουλαχιστον 6 φορες λαιβ...
2ος και ανεβαίνει!!!!!Δεν εχετε καθολου φαντασια...στην πρωτη στροφη σαινθ και βερσταπεν θα μπλεξουν ασχημα
θα ερθω και εγω
ενταξειΟπως έρχεσαι, πεταξου παρε τον Αθήναιο και τον Ρεζ, μια κούτα χαρτί υγείας και τσιγάρα, την τράπουλα με τις μάρκες, το άσπρο το τραπεζάκι με τις καρέκλες, και ότι άλλο χρειάζεστε.