Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 79.072
- Πόντοι
- 12.756
3 τεταρτακια στο νερο ο δικός μας , ειναι ρομαντικοςτην κλειτοριδα την εγλυψες κανα μισαωρο η εισαι απο χωριο?
3 τεταρτακια στο νερο ο δικός μας , ειναι ρομαντικοςτην κλειτοριδα την εγλυψες κανα μισαωρο η εισαι απο χωριο?
γιατι εισαστε τοσο μαλακες εδω μεσα????την κλειτοριδα την εγλυψες κανα μισαωρο η εισαι απο χωριο?
2 ωριτσες με το ΚΤΕΛ εξω απο ΒουκουρεστιΞέρουμε ποιο χωριό;![]()
απο τη διάσελλαΞέρουμε ποιο χωριό;![]()
με πληγωσεςγιατι εισαστε τοσο μαλακες εδω μεσα????
και ξερουν απο δουλειες του σπιτιουμουναρες εκει
![]()
γιατι δεν δουλευεις ?με πληγωσες
με πληγωσε ο ρουμανοπληκτος...μου χαλασε τη διαθεσηκαι ξερουν απο δουλειες του σπιτιου
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
γιατι δεν δουλευεις ?
παρε ενα παγουρινο κοντα....μην εισια μαλακαςε ρε πουστη κριμα να μην μπορω και εγω να γλειψω μιση ωρα μουνι..στεγνωνει ο στομας μου,χανεται το σαλιο,πιανεται η γναθος![]()
Ήξερα ότι θα με πάρετε στο ψιλό.... Πριν χρόνια είδα σε χοτελ μια ξανθιά που έψαχνε ένα δωμάτιο και χώθηκα και πήρα τηλ. Όταν βρεθήκαμε αφού την εγλυψα κανένα 10 λεπτό μου λέει: αν με γλύψεις έτσι 30 λεπτά σου κερνάω την συνάντησή μας!!! Την επόμενη φορά την είχα 30 λεπτά γλυψιμο και μου κέρασε την συνάντηση. Η Νάντια η τραγουδιαρα ήταν αν θυμάται κανείς...3 τεταρτακια στο νερο ο δικός μας , ειναι ρομαντικος
σε αγαπαω βιρλα και το ξερειςμε πληγωσε ο ρουμανοπληκτος...μου χαλασε τη διαθεση
δεν μπορω ειναι περα απο τις δυναμεις μουπαρε ενα παγουρινο κοντα....μην εισια μαλακας
το ντοκιμαντερ με την Τζει-ελο το είδες ;παρε ενα παγουρινο κοντα....μην εισια μαλακας
δεν το δειχνεις.σε αγαπαω βιρλα και το ξερεις
οχιτο ντοκιμαντερ με την Τζει-ελο το είδες ;
γιατι ρε μουνι?δεν το δειχνεις.
Πάρε μια κρέμα τότεδεν μπορω ειναι περα απο τις δυναμεις μου
τσακω μια κρεμαδεν μπορω ειναι περα απο τις δυναμεις μου
ο ερωτας θα επρεπε να σε εχει μαλακωσει...εισαι πολυ επιθετικος ομως...τσακω μια κρεμα
![]()
ζηταω συγγνωμηο ερωτας θα επρεπε να σε εχει μαλακωσει...εισαι πολυ επιθετικος ομως...