Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 34.836
- Πόντοι
- 28.246
Τρως την ώρα που πάω για ύπνο. Ο λόγος σου με χόρτασε πάντως.Έλα μια προλαβαίνεις
Καλημέρα στους πρωινούς.
Τρως την ώρα που πάω για ύπνο. Ο λόγος σου με χόρτασε πάντως.Έλα μια προλαβαίνεις
Σιγά μην βγάζει η Καλαμάτα τέτοια μπουμπούκια...Από εκεί το έφερα. Καλαματιανό είναι.
Λέγεται..πως όσοι πίνουν τον καφέ σκέτο....όπως και εγώ ..είναι ολίγον ψυχασθενείς......χαχαχαΧωρίς ζάχαρη το πίνω
Μαρκομιχαλακη κτλΛέγεται..πως όσοι πίνουν τον καφέ σκέτο....όπως και εγώ ..είναι ολίγον ψυχασθενείς......χαχαχα
δεν κοιμομαστε τρουμπ πες πως πηγε το οργιοre moynopana θα πεθανετε και θα κοιμοσαστε συνεχεια....αντε στον πουτσο ολοι (εκτος απο τον αδερφο)
ελα ρεζ....δεν επαιξε οργιοδεν κοιμομαστε τρουμπ πες πως πηγε το οργιο
τσακω γιατι...δεν ξερω τον λογο αλλα χαιρομε που σε βλεπω
τι εγινε γιατι χαλασε η δουλεια?ελα ρεζ....δεν επαιξε οργιο
τι εγινε γιατι χαλασε η δουλεια?
![]()
τι κανουμε;τσακω γιατι...δεν ξερω τον λογο αλλα χαιρομε που σε βλεπω
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μπουρδελο ρε μαλακα....θελω να κανω μια ενεση να βγει το τζιν απο μεσα μου...τι κανουμε;
ηπιες τον αγλεορα πουλακι μου ε;τωρα ηρεμια,βαθιες ανασες,καυλαντα,καφε βαρυ να ισιωσειςμπουρδελο ρε μαλακα....θελω να κανω μια ενεση να βγει το τζιν απο μεσα μου...
πες κατι καλο να αλλαξουμε τον ρουν
κοιταμε τις βιτρινες των κρεοπωλειωντι κανουμε;
κοιταμε τις βιτρινες των κρεοπωλειων
πανακριβη η μπριζολα της λινας 240 βγαινει με τα ρομαντζα
κατσε να ξυπνησει ο τζορ να μου πει αν αξιζει
θα σε ακουω σαν εγκυκλοπαιδεια....ηπιες τον αγλεορα πουλακι μου ε;τωρα ηρεμια,βαθιες ανασες,καυλαντα,καφε βαρυ να ισιωσεις
εννοειται σε ολους μας..ειναι το αλατοπιπερο της ζωηςθα σε ακουω σαν εγκυκλοπαιδεια....
αλλα μου αρεσουν οι ατασθαλειες
240 γραμμαρια?κοιταμε τις βιτρινες των κρεοπωλειων
πανακριβη η μπριζολα της λινας 240 βγαινει με τα ρομαντζα
κατσε να ξυπνησει ο τζορ να μου πει αν αξιζει
για πε
λοιπον το παιχνιδι agony το ξες;
λιγο παλιο αλλα πολυ καλο..καθοδος κολαση,σφαγες,νεκροι,θριλερια σε παιχνιδι,σκληρες σκηνες οτι πρεπει για εμας δηλαδη που ειμαστε σαικο..το εχει προσφορα το unrated το steam 1,85 που το τσιμπησα φυσικα και ξεκινησα να το παιζωγια πε