Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 13.089
- Πόντοι
- 2.606
Γιατί;
Γιατί;
φτώχια,δεν έχω μία.Γιατί;
Τι γιατί ρε μάν , έχει φάει 6 μπετονιερες παγωτινιαΓιατί;
O κ.Αντζελο τί να πεί τότενες;συγνώμη αλλά όταν πεινάω δεν είμαι ο εαυτός μου.![]()
Τράβα Αθηναίο , κάτι θα έχει κρατήσει από συσσίτιο Αθηνώνφτώχια,δεν έχω μία.
θα θέλα απο καθαρο ενδιαφερο να πουμε να ρωτησω τι παιχτηκε με τον αλλονα που του μάσησε το χιλιαρικο αλλα δεν το κανω απο ευγένειαΔεν είναι καλά , μάλλον στραβωσε καμιά δουλειά ... Ο τσιλιαδορος τους κρέμασε
θα θέλα απο καθαρο ενδιαφερο να πουμε να ρωτησω τι παιχτηκε με τον αλλονα που του μάσησε το χιλιαρικο αλλα δεν το κανω απο ευγένεια![]()
Ούτε ένα παγωτίνι μωρέ...φτώχια,δεν έχω μία.
Άσε θα ρωτήσω εγώ ευγενικάθα θέλα απο καθαρο ενδιαφερο να πουμε να ρωτησω τι παιχτηκε με τον αλλονα που του μάσησε το χιλιαρικο αλλα δεν το κανω απο ευγένεια![]()
μου κραταει τα φραγκα η χριστινα και μου δινει ενα δεκαευρο τη μερα και την καρτα.Ούτε ένα παγωτίνι μωρέ...
Να πας για δουλειά αυριο νωρίς, να βγάλεις κανένα φράγκο.
την καρτα του Χατζηδακη ;μου κραταει τα φραγκα η χριστινα και μου δινει ενα δεκαευρο τη μερα και την καρτα.![]()
επαναφορτιζομενη.την καρτα του Χατζηδακη ;
στ αρχιδια σου μαν , σου βρηκα δουλεια στο αλλο νημα , δεν θα εχεις αναγκη καμία Χριστινα , αφεντικο θα εισαιεπαναφορτιζομενη.![]()
εχεις καταντησει σαν τον λιανο.στ αρχιδια σου μαν , σου βρηκα δουλεια στο αλλο νημα , δεν θα εχεις αναγκη καμία Χριστινα , αφεντικο θα εισαι
λουκουμι ηρθε τωρα που εχει αναγκη ο Μπαρουλης , ο Θε΄΄ος τον εστειλε τον τυποΟ Ιησούς Χριστός Νικά κι όλα τα κακά σκορπά......![]()
![]()
![]()
Να κεράσει κιόλας.Mπαρόπουλε εγώ κάθε μέρα κουβαλάω το glock και εσωτερικά το kevlar.
θες να έρθω να σε συνδράμω με το χιλιάρικο;
Mισά μισά.....![]()