troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 32.909
- Πόντοι
- 5.506
αυτη ειναι κορμαρα αλλα θα αλλαζα την μουρη της
αυτη ειναι κορμαρα αλλα θα αλλαζα την μουρη της
Μου βγάζει κάτι πρόστυχο και ελλεεινό στην φάτσα για αυτο και την βάζω συχνά,πέρα από το σώμααυτη ειναι κορμαρα αλλα θα αλλαζα την μουρη της
σε εχω καταλαβει....δεν μου λες χασαμε? γιατι κοπηκε το στριμινγκΜου βγάζει κάτι πρόστυχο και ελλεεινό στην φάτσα για αυτο και την βάζω συχνά,πέρα από το σώμα
3-1,δεν μου λέει κάτι όμως,αυτά είναι τεσταρίσματα για τον αγαπημένο κόουτς του βίδρασε εχω καταλαβει....δεν μου λες χασαμε? γιατι κοπηκε το στριμινγκ
δεν μιλας ωραιαΕ να σου γαμησω μπουστη μανιμαλ μες τη ζεστη
για πες...![]()
Η Νικολούλη απάντησε στην «τούρτα της μαμάς» και αποκάλυψε τον Σωτηράκη (vid)
H Αγγελική Νικολούλη αποκάλυψε τον σκηνοθέτη της εκπομπής της, τον Σωτήρηwww.gazzetta.gr
Επιτελους μαθαμε και τον αλλο μπουστη το Σωτηρακη![]()
Δες το βιντεο στο ινστα της Αγγελικης βρε παλιοκουναβιγια πες...
εχει γυμνο?..... και μην με ξαναπεις κουναβιΔες το βιντεο στο ινστα της Αγγελικης βρε παλιοκουναβι
Οχι, ενα μουσατο μπαρμπα εχει που ειναι ο μπουστης ο Σωτηρακης που μας ζαλιζει τ αρχιδια με τις διαφημισεις την ωρα που μιλαει η Αγγελικη ΜΑΣ με το δολοφονο.εχει γυμνο?..... και μην με ξαναπεις κουναβι
απο τοτε που εκανε το νημα ο γαμιολης ο αθηναιος νημα ποιησης ΓΙΝΑΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ.....Οχι, ενα μουσατο μπαρμπα εχει που ειναι ο μπουστης ο Σωτηρακης που μας ζαλιζει τ αρχιδια με τις διαφημισεις την ωρα που μιλαει η Αγγελικη ΜΑΣ με το δολοφονο.
Παλιοασβε
Αιπεισοις!!!Καλώ μύνα σε όλουσ
![]()
![]()
χτυπσες?Αιπεισοις!!!
Τηρω σιγη ασυρματου προς το παροναπο τοτε που εκανε το νημα ο γαμιολης ο αθηναιος νημα ποιησης ΓΙΝΑΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ.....
μπρο πρεπει να γυρισουμε πισω στο παλιο καλο νημα
παρε θεση ρε καριολη ΠΑΡΕ ΘΕΣΗΤηρω σιγη ασυρματου προς το παρον
Μη βρίζεις αδελφεπαρε θεση ρε καριολη ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ
τον ασυρματο θα τον σεβεσαι,τον ασυρματο.....Τηρω σιγη ασυρματου προς το παρον
Εμ δεν σας άρεσε η κλινική!απο τοτε που εκανε το νημα ο γαμιολης ο αθηναιος νημα ποιησης ΓΙΝΑΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ.....
μπρο πρεπει να γυρισουμε πισω στο παλιο καλο νημα