The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.454
- Πόντοι
- 25.467
Εγκρίνεται.ξεσκιστρα αλλα 2-3 μηνες την ειχα γκομενα δεν λεω
Watch Diana_Smiley live on Chaturbate!
Εγκρίνεται.ξεσκιστρα αλλα 2-3 μηνες την ειχα γκομενα δεν λεω
Watch Diana_Smiley live on Chaturbate!
Και εγώ κοντά την έβγαλα σχετικά.κοζανη και μετα θεσσνικη διπλα στο σπιτι μου ωραιες εποχες τοτε με πασοκαρα![]()
Ωραία ψαρικα έχει εκεί,ωραίες ταβέρνες δίπλα από το στρατόπεδο.Και εγώ κοντά την έβγαλα σχετικά.
Μεγάλο πευκο και Ασπροπυργο
η πιο αβολη στιγμη στην ζωη μουRez Μην γελάς καθόλου φθηνά την γλύτωσαν. Γινόντουσαν οι ανακοινώσεις. Όταν άκουσα το ονοματεπώνυμο μου ετοιμαζομπυνα και είχα ήδη στρίψει για Κρήτη μαζί με τους αλλους. Και ακούω ότι μενω στην μοίρα στον Ασπρόπυργο. Και δεν είχα βύσμα.
Και εμένα έτσι με κοιταγανε...η πιο αβολη στιγμη στην ζωη μου
τους εστελναν ολους δεξια και αριστερα σε ολο τον χαρτι και λεει ο κυριουλης εμενα θεσσνικη και γυρνανε ολοι και με κοιτανε σαν να σκοτωσα τα παιδια τους
ρε πουστη λεω δεν μπορουσες να μην το πεις καθολου αφου ηξερα που θα παω τι μαλακας?
στη σκαλωσια εισαι?Ζέστη σήμερα
Τωρα κολατσιζει. Με δροσερό νεράκι και χυμό.στη σκαλωσια εισαι?
γιορτασες το gay pride ...Ο άλλος πετάχτηκε πάλι όταν ανέφερα τον τασούλη, μιλάμε για οσκαρικό μαλάκα![]()
είχε μετάθεση και στο "δωμάτιό μου" τότεκοζανη και μετα θεσσνικη διπλα στο σπιτι μου ωραιες εποχες τοτε με πασοκαρα![]()
τι να το κάνεις το βύσμα, εσύ είσαι ρέηντζερRez Μην γελάς καθόλου φθηνά την γλύτωσα. Γινόντουσαν οι ανακοινώσεις. Όταν άκουσα το ονοματεπώνυμο μου ετοιμαζομουνα και είχα ήδη στρίψει για Κρήτη μαζί με τους αλλους. Και ακούω ότι μενω στην μοίρα στον Ασπρόπυργο. Και δεν είχα βύσμα.
Ετοιμαμομουνα να σου γράψω στο προηγούμενο μήνυμα. Μια καλημέρα ήθελα να σου πω αλλά με τις μαλακίες που λες την παίρνω πίσω. Ουστ!τι να το κάνεις το βύσμα, εσύ είσαι ρέηντζερ
εγώ φταίω ρε που εκθειάζω τη θηριώδη σωματική σου διάπλασηΕτοιμαμομουνα να σου γράψω στο προηγούμενο μήνυμα. Μια καλημέρα ήθελα να σου πω αλλά με τις μαλακίες που λες την παίρνω πίσω. Ουστ!
Τι θέλεις και με καλοπιάνεις;εγώ φταίω ρε που εκθειάζω τη θηριώδη σωματική σου διάπλαση![]()
το νου σου...εχει αλλαξει προσανατολισμο το νημα...Τι θέλεις και με καλοπιάνεις;
Ερώτηση παγίδαΤι θέλεις και με καλοπιάνεις;
Δεν είναι από τους άλλους αυτός. Κουφάλα βέβαια αλλά όχι από τους άλλους.το νου σου...εχει αλλαξει προσανατολισμο το νημα...
για κανεναν δεν παιρνω ορκο...εχουν γκρεμιστει πυλωνες σε 2 βδομαδες μεσα...Δεν είναι από τους άλλους αυτός. Κουφάλα βέβαια αλλά όχι από τους άλλους.