athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.583
- Πόντοι
- 12.756
ενδεχομενως φιλε-Μπαρεο κυριος μπουρλα βγαζει χαπι επομενης μερας?
ενδεχομενως φιλε-Μπαρεο κυριος μπουρλα βγαζει χαπι επομενης μερας?
τρεις μπουνιες στον 5ο μηνα τυπε και εισαι τζετεχουμε κανενα μελος που να εχεις σπειρει κανα μπασταρδο, να με πληροφορησει για εκτρωσεις???
διαδικασιες και τα σχετικα????
![]()
![]()
τακη σκεψου νιπλικα μπορεις να βγαλεις φραγκα απο το μωρο.νοσοκομειο ή γινεται και σε ιατρειο?
μην μας παρει και κανα μάτι....
σιγα μην ανοιξω νημα, να μπουν οι μπαχαλακηδες να μου το μαγαρισουν....να μπαινει ο πιμποδικηγορος και σε καθε 2 ποστ να γραφει για τον κουλη....οχι αλλα τον ψιλοπαιρνει![]()
![]()
ανοιξε νημα θα σε βοηθησουν πολλοι.
καλα ξηγεσε εδω στα φιλαρακια σου,τα κουναβια μην τα ακους.σιγα μην ανοιξω νημα, να μπουν οι μπαχαλακηδες να μου το μαγαρισουν....να μπαινει ο πιμποδικηγορος και σε καθε 2 ποστ να γραφει για τον κουλη....
εδω ο,τι γινει...σε κλειστό κύκλο....
παιζει ελλαδα εκεινο το χαπι που το δινει ο γιατρος και γινεται η εκτρωση χωρις νοσοκομειο?νοσοκομειο ρε παπαρα τι ιατρειο με δουλευεις;
ρε μαλακα συνελθε..πρεπει να γινει ΑΠΟΞΕΣΗ μετα μολις φυγει το εμβρυο..αλλα τσαμπα πρηζεις μπαλλες με το χαπι της επομενης μερας τελος λεμε καπουτ δεν χρειαζεται να κανεις κατι,δεν παιζει να μεγαλωσει εμβρυοπαιζει ελλαδα εκεινο το χαπι που το δινει ο γιατρος και γινεται η εκτρωση χωρις νοσοκομειο?
![]()
ρε τακη ασε το παιδι να γεννηθει γραφτου ενα σπιτι στη γλυφαδα και 200κ στη τραπεζα και εισαι κομπλε.παιζει ελλαδα εκεινο το χαπι που το δινει ο γιατρος και γινεται η εκτρωση χωρις νοσοκομειο?
![]()
θα με χωρισει η δικια μου ρε μουνοπανο!!!!!ρε τακη ασε το παιδι να γεννηθει γραφτου ενα σπιτι στη γλυφαδα και 200κ στη τραπεζα και εισαι κομπλε.
τυπε μισθωτέ, εισαι ωραιος...μονο εσυ εδω μεσα εδωκες γνωση και συμβουλες....ρε μαλακα συνελθε..πρεπει να γινει ΑΠΟΞΕΣΗ μετα μολις φυγει το εμβρυο..αλλα τσαμπα πρηζεις μπαλλες με το χαπι της επομενης μερας τελος λεμε καπουτ δεν χρειαζεται να κανεις κατι,δεν παιζει να μεγαλωσει εμβρυο
θα γλυτωσεις απο την πεθερα ομως,ξυπναααααααααααααα.θα με χωρισει η δικια μου ρε μουνοπανο!!!!!
θα διαλυθει το σπιτικο μου!!!!
θα καταντησω παρίας!!!!!!
θα γινει σκανδαλο!!!
θα με παιζουν στα μεσημεριανά!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Και μόνος σου τύπε με μια κρεμάστρα...νοσοκομειο ή γινεται και σε ιατρειο?
μην μας παρει και κανα μάτι....
Και που θα τα εβρισκε ολα αυτα αν μπορουσε να σπειρει κανενα μουλικο;ρε τακη ασε το παιδι να γεννηθει γραφτου ενα σπιτι στη γλυφαδα και 200κ στη τραπεζα και εισαι κομπλε.
σε 9 μηνες σου εχουμε ετοιμο διαδοχο με τη μανα πακετο τιμη ευκαιριας.Και μόνος σου τύπε με μια κρεμάστρα...![]()
αν γινει καμια στραβή και δεν δεχτει εκτρωση, εκει θα καταληξουμε τυπε....Και μόνος σου τύπε με μια κρεμάστρα...![]()
Θα πεις ήταν στιγμιαίο λάθος...θα με χωρισει η δικια μου ρε μουνοπανο!!!!!
θα διαλυθει το σπιτικο μου!!!!
θα καταντησω παρίας!!!!!!
θα γινει σκανδαλο!!!
θα με παιζουν στα μεσημεριανά!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()