Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 34.659
- Πόντοι
- 28.246
Τι είχε το μενού;στην κουζινα...μαγειρεμα
Τι είχε το μενού;στην κουζινα...μαγειρεμα
αυγα ματια.Τι είχε το μενού;
Με τι σαμπάνια τα συνόδεψες;αυγα ματια.
ειχε moet για τους υψηλους καλεσμενους και κρυσταλ για τους κοντους.Με τι σαμπάνια τα συνόδεψες;
Η Τούρτα με τι υλικά και γεύσεις ήτανε;ειχε moet για τους υψηλους καλεσμενους και κρυσταλ για τους κοντους.
Η δουλειά κάνει τους άντρεςΝτυμένος πλέον με κοστούμι και γραβάτα να βάφει όπως ο Παπαμιχαήλ στις διπλοπενιές.
Για τουρτα κατσαμε ολοι γυρω γυρω απο ενα παντεσπανι καιΗ Τούρτα με τι υλικά και γεύσεις ήτανε;
Ο γαμπρός χόρεψε ζειμπέκικο; Η νύφη χόρεψε τσιφτετέλι;Για τουρτα κατσαμε ολοι γυρω γυρω απο ενα παντεσπανι και
![]()
του αιγαιου τα μπλουζ...μπιγλαλης..Ο γαμπρός χόρεψε ζειμπέκικο; Η νύφη χόρεψε τσιφτετέλι;
Ο πατέρας της νύφης έκλαψε την ώρα της παράδοσης της νύφης; Η ίδια ερώτηση και για την μάνα του γαμπρού.του αιγαιου τα μπλουζ...μπιγλαλης..
ο μονος που εκλαιγε ηταν ο παπας.Ο πατέρας της νύφης έκλαψε την ώρα της παράδοσης της νύφης; Η ίδια ερώτηση και για την μάνα του γαμπρού.
Ανάκριση τον περνάς τύπε; Να πήγαινες στο γάμο να κράταγες σημειώσεις, ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΣ.Ο πατέρας της νύφης έκλαψε την ώρα της παράδοσης της νύφης; Η ίδια ερώτηση και για την μάνα του γαμπρού.
Το ζεύγος έφυγε τελευταίο από το κέντρο ή κάπου στη μέση ενώ υπήρχαν ακόμα καλεσμένοι;ο μονος που εκλαιγε ηταν ο παπας.
Κάτσε ρε μαλάκα, ολόκληρη Σαμάνθα Φοξ παντρεύτηκε.Ανάκριση τον περνάς τύπε; Να πήγαινες στο γάμο να κράταγες σημειώσεις, ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΣ.
το ζευγος εκανε ενα περφορμανς στην κεντρικη σκηνη και αποσυρθηκε στα ενδοτερα για τα περαιτερω....οι υπολοιποι μειναμε με το πουλι στο χερι.Το ζεύγος έφυγε τελευταίο από το κέντρο ή κάπου στη μέση ενώ υπήρχαν ακόμα καλεσμένοι;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Κάτσε ρε μαλάκα, ολόκληρη Σαμάνθα Φοξ παντρεύτηκε.
Τελευταία ερώτηση.το ζευγος εκανε ενα περφορμανς στην κεντρικη σκηνη και αποσυρθηκε στα ενδοτερα για τα περαιτερω....οι υπολοιποι μειναμε με το πουλι στο χερι.
Και δε σε κάλεσε; Tόσες εκσπερματίσεις κάναμε για χάρη της τόσα χρόνια, εμένα με κάλεσε ένεκα των παλιών καλών χρόνων αλλά δε μπόρεσα να πάω, της έστειλα δώρο όμως.Το ζεύγος έφυγε τελευταίο από το κέντρο ή κάπου στη μέση ενώ υπήρχαν ακόμα καλεσμένοι;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Κάτσε ρε μαλάκα, ολόκληρη Σαμάνθα Φοξ παντρεύτηκε.
δυσκολη ερωτηση.ΔΥΣΚΟΛΗ.Τελευταία ερώτηση.
Έφερε εις πέρας τα καθηκοντά του ο γαμπρός την πρώτη νύχτα και κυρίως, ΚΩΛΟ πήρε;
ΌΧΙ ΡΕ! Εκεί το πήγαινα και μου το χάλασες! Σε αυτόν ήθελα να καταλήξω.δυσκολη ερωτηση.ΔΥΣΚΟΛΗ.
νομιζω εχει αποδεικτικο βιντεοσκοπημενο υλικο ο τραγοπαπας του νηματος.
Μου κρατάει μούτρα επειδή τον έπαιζα λίγο παραπάνω για την Σαμπρίνα την εποχή εκείνη.Και δε σε κάλεσε; Tόσες εκσπερματίσεις κάναμε για χάρη της τόσα χρόνια, εμένα με κάλεσε ένεκα των παλιών καλών χρόνων αλλά δε μπόρεσα να πάω, της έστειλα δώρο όμως.
Δεν θα μαθουμε ποτε.Μονο υπηρεσιες ξερει να μοιραζει και μετα παει στο δωμα του και τον παιζει με το υλικο των σελεμπριτι.ΌΧΙ ΡΕ! Εκεί το πήγαινα και μου το χάλασες! Σε αυτόν ήθελα να καταλήξω.![]()