athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.438
- Πόντοι
- 12.756
οχι..ανοιξε νημαεγραψε κανεις σημερα οτι πεθανε ο τζουμας?![]()
οχι..ανοιξε νημαεγραψε κανεις σημερα οτι πεθανε ο τζουμας?![]()
Oχι,μολις πηγα να ποσταρω λινκ ειδα οτι με προλαβανρε νεκροθαφτη και αυτο προλαβες?![]()
![]()
![]()
εχω γαματη ιδεα για νημα-ψηφοφορια.οχι..ανοιξε νημα
στηριζωεχω γαματη ιδεα για νημα-ψηφοφορια.
ποιο μελος του site ΔΕΝ θα θελατε να ειστε?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Γνωμη για Ομπι Γουαν Παπαρομπι....Oχι,μολις πηγα να ποσταρω λινκ ειδα οτι με προλαβαν![]()
Δεν ειδα,δεν ειμαι φαν του Σταρ γουορς,προτιμω Σταρ τρεκΓνωμη για Ομπι Γουαν Παπαρομπι....
βαλε επιλογες τραμουντανα σαμπ-ζιροου ζανκλο πξ και μονο μια ψηφο να μας καψεις εγκεφαλο στην σκεψηεχω γαματη ιδεα για νημα-ψηφοφορια.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ρε γαμημενε μια φορα να εχεις δει αυτο που σε ρωταω δεν εχει υπαρξει γαμω τη ΚορεατοΚινεζοΜεξικανο ψευτοκουλτουρια σου!!!!Δεν ειδα,δεν ειμαι φαν του Σταρ γουορς,προτιμω Σταρ τρεκ![]()
Baros να μην ειμαι και οτι αλλο δεν με πειραζει....εχω γαματη ιδεα για νημα-ψηφοφορια.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ακομα και πιξι?Baros να μην ειμαι και οτι αλλο δεν με πειραζει....
βαλεφοβαμαι μην παρεξηγηθουν τα φαβορι.![]()
![]()
![]()
ακομα και πιξι?![]()
πρεπει να βρουμε καποιον να ειναι πραγματικος σκληρος καριολης για να το κανει.
καλεσε τον νιπληπρεπει να βρουμε καποιον να ειναι πραγμνατικος σκληρος καριολης για να το κανει.![]()
![]()
![]()
Καλούτσικο.
Μωρη κοταρα ουτε ενα νημα δεν εχεις τα αρκιντια να ανοιξεις....πρεπει να βρουμε καποιον να ειναι πραγματικος σκληρος καριολης για να το κανει.![]()
![]()
![]()
ανοιξε να στηριξουμε εσυ ρε Χελ..εγω ανοιξα για την υπεροννοροιαΜωρη κοταρα ουτε ενα νημα δεν εχεις τα αρκιντια να ανοιξεις....
Ναι βρηκες το καταλληλο ατομο...ουτε 5 λεπτα δεν θα ζησει το κακομοιρο πριν διαγραφει αμα το ανοιξω εγω!ανοιξε να στηριξουμε εσυ ρε Χελ..εγω ανοιξα για την υπεροννοροια![]()