Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.682
- Πόντοι
- 3.936
Όχι όλοιευτυχως ζησαμε καλά
Όχι όλοιευτυχως ζησαμε καλά
καλα για τους άλλους χάρη ειναι ο θάνατος .. με αυτη την ζωή που ζούνεΌχι όλοι
Πόσο δίκιο έχεις...καλα για τους άλλους χάρη ειναι ο θάνατος .. με αυτη την ζωή που ζούνε
ΛΥΤΡΩΣΗ
δεν θα υπαρχει επόμενη γι αυτους , δοκιμαστηκαν και ΑΠΕΤΥΧΑΝOι αλλοι στην επομενη/ες ζωες.![]()
Ποιος;ο αλλος κανει διατροφη με σμιρνοφ αις ....
αυτος που μας τρωει τσαμπα τα οξυγόνοΠοιος;
1-0 δικό σου.
Kαλα για κανεναν δεν υπαρχει,αλλα τι να πουν στον φτωχο-ταλαιπωρημενο"Αυτο ηταν παπαλα,ας διεκδικουσες,ας παλευες να παρεις το ψωμι εκεινου που το χει?"ΟΧΙ.Στην επομενη ζωη οπως λεγανε στους σκλαβους στην Αιγυπτο θα τα εχετε ολα,τωρα σκαστε και δουλευετε.δεν θα υπαρχει επόμενη γι αυτους , δοκιμαστηκαν και ΑΠΕΤΥΧΑΝ
Μαγουλινιο αραξε στα λιπη σου και ασε τι κανει ο ΝΤΕΛΗΚΑΝΗΣ..ΒΛΑΚΑαυτος που μας τρωει τσαμπα τα οξυγόνο
Για σενα ελεγε τοση ωρα?Και δεν πηγε το μυαλο μου,δεν πηγεΜαγουλινιο αραξε στα λιπη σου και ασε τι κανει ο ΝΤΕΛΗΚΑΝΗΣ..ΒΛΑΚΑ
Πρεπει να βαλουμε πλαφονΜια ερωτηση για να καταλαβω, τον Καλόγερο τωρα τον φορτωθηκαμε εδω μέσα ;;;
δηλαδη σκεφτηκε οτι δεν εχουμε ναυάγια εδω και ειπα "ας μπω εγω "
πως καταλαβες οτι λέω για σένα ...;;;Μαγουλινιο αραξε στα λιπη σου και ασε τι κανει ο ΝΤΕΛΗΚΑΝΗΣ..ΒΛΑΚΑ
γαμησι που θελετε....Για σενα ελεγε τοση ωρα?Και δεν πηγε το μυαλο μου,δεν πηγε
Πρεπει να βαλουμε πλαφον![]()
αφου εισαι φιλος-φιδιπως καταλαβες οτι λέω για σένα ...;;;
περίεργο πραγμα
νομιζω εχεις ταυτοποιηθει μονος σου ... σαν παρασιτογαμησι που θελετε....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
αφου εισαι φιλος-φιδι
Καλησπέρα φίλε κ. ΤρομπαδόρεΘα πεθάνετε όλοι!
βρε μαλακα απο την σαπιλα σε λιγο θα μαζεψουν τα ακρα σου και θα ερπεις σαν σκουλικι..εμαθες και νεες λεξεις ΓΟΥΚΟ ΤΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣνομιζω εχεις ταυτοποιηθει μονος σου ... σαν παρασιτο
σ αρεσει τοβρε μαλακα απο την σαπιλα σε λιγο θα μαζεψουν τα ακρα σου και θα ερπεις σαν σκουλικι..εμαθες και νεες λεξεις ΓΟΥΚΟ ΤΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ
Καλησπέρα φίλε μουνή, Ατενέζε.γαμησι που θελετε....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
αφου εισαι φιλος-φιδι
σ αρεσει τοκαι το
καριολα μου
γεια σας αφορισμενε φιλε μουΚαλησπέρα φίλε μουνή, Ατενέζε.