Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

jormakka

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Απρ 2022
Like
8.449
Πόντοι
2.306
μηπως να του διεγειρετε το πνευμογαστρικο νευρο ?φιλικα παντα ομως...

Μπορείτε να το διεγείρετε με διαφραγματικές αναπνοές. Μετράτε εισπνοή ως το τέσσερα, εκπνοή ως το οκτώ, και μετά κρατάτε ως το τέσσερα σταθερά χωρίς εισπνοή. Σε ελάχιστο χρόνο θα νιώσετε ένα γλυκό μούδιασμα, που σημαίνει ότι η πίεση σας έχει πέσει αρκετά και οι σφυξεις ανέβηκαν λίγο. Συνεχίστε έτσι κάθε μέρα κλείνοντας τα μάτια και απλώς ακούγοντας / παρατηρώντας τους ήχους γύρω σας. Γίνετε ένα με αυτούς, αγκαλιάστε τους, μην σκέφτεστε τίποτα.

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
15.201
Πόντοι
3.656
Μπορείτε να το διεγείρετε με διαφραγματικές αναπνοές. Μετράτε εισπνοή ως το τέσσερα, εκπνοή ως το οκτώ, και μετά κρατάτε ως το τέσσερα σταθερά χωρίς εισπνοή. Σε ελάχιστο χρόνο θα νιώσετε ένα γλυκό μούδιασμα, που σημαίνει ότι η πίεση σας έχει πέσει αρκετά και οι σφυξεις ανέβηκαν λίγο. Συνεχίστε έτσι κάθε μέρα κλείνοντας τα μάτια και απλώς ακούγοντας / παρατηρώντας τους ήχους γύρω σας. Γίνετε ένα με αυτούς, αγκαλιάστε τους, μην σκέφτεστε τίποτα.
στο γουντστοκ ειμαι ρε?

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.385
Πόντοι
25.467
Τάσος μπαν πάλι, τσαμπα η κάλυψη που του έδινε τόσο καιρό ο παππούς :sunglasses:

Νιαουρίνο!

Αν θες να τον φάς από παππού, μην το πάς λάου-λάου το γυροφέρνεις και μου ζαλίζεις το θυμιατό. Γράψε το ξεκάθαρα. Δεν είναι ντροπή. :sunglasses:

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.385
Πόντοι
25.467

Δεν σας έχω πεί να μην κουμπώνετε τα ληγμένα του κ. Ρετσίνωφ;

jormakka

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Απρ 2022
Like
8.449
Πόντοι
2.306
OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.385
Πόντοι
25.467

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.437
Πόντοι
5.006
Νιαουρίνο!

Αν θες να τον φάς από παππού, μην το πάς λάου-λάου το γυροφέρνεις και μου ζαλίζεις το θυμιατό. Γράψε το ξεκάθαρα. Δεν είναι ντροπή. :sunglasses:
Λάβε ένα ινδουιστικό για τα τσάκρα
original.gif
:cheesy:

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Δ
Απαντήσεις
76
Εμφανίσεις
3K

Stories

Νέο!

Stories