Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 15.201
- Πόντοι
- 3.656
μηπως να του διεγειρετε το πνευμογαστρικο νευρο ?φιλικα παντα ομως...Θα του βραχυκύκλωσε το ρουν και θα ψάχνει να δει που είναι η βλάβη.
μηπως να του διεγειρετε το πνευμογαστρικο νευρο ?φιλικα παντα ομως...Θα του βραχυκύκλωσε το ρουν και θα ψάχνει να δει που είναι η βλάβη.
μηπως να του διεγειρετε το πνευμογαστρικο νευρο ?φιλικα παντα ομως...
παντα..και προσοχη που θα βαλετε την γειωση.Με την καλή έννοια.
παντα..και προσοχη που θα βαλετε την γειωση.
μηπως να του διεγειρετε το πνευμογαστρικο νευρο ?φιλικα παντα ομως...
στο γουντστοκ ειμαι ρε?Μπορείτε να το διεγείρετε με διαφραγματικές αναπνοές. Μετράτε εισπνοή ως το τέσσερα, εκπνοή ως το οκτώ, και μετά κρατάτε ως το τέσσερα σταθερά χωρίς εισπνοή. Σε ελάχιστο χρόνο θα νιώσετε ένα γλυκό μούδιασμα, που σημαίνει ότι η πίεση σας έχει πέσει αρκετά και οι σφυξεις ανέβηκαν λίγο. Συνεχίστε έτσι κάθε μέρα κλείνοντας τα μάτια και απλώς ακούγοντας / παρατηρώντας τους ήχους γύρω σας. Γίνετε ένα με αυτούς, αγκαλιάστε τους, μην σκέφτεστε τίποτα.
Τάσος μπαν πάλι, τσαμπα η κάλυψη που του έδινε τόσο καιρό ο παππούς![]()
Μπορείτε να το διεγείρετε με διαφραγματικές αναπνοές. Μετράτε εισπνοή ως το τέσσερα, εκπνοή ως το οκτώ, και μετά κρατάτε ως το τέσσερα σταθερά χωρίς εισπνοή. Σε ελάχιστο χρόνο θα νιώσετε ένα γλυκό μούδιασμα, που σημαίνει ότι η πίεση σας έχει πέσει αρκετά και οι σφυξεις ανέβηκαν λίγο. Συνεχίστε έτσι κάθε μέρα κλείνοντας τα μάτια και απλώς ακούγοντας / παρατηρώντας τους ήχους γύρω σας. Γίνετε ένα με αυτούς, αγκαλιάστε τους, μην σκέφτεστε τίποτα.
Δεν σας έχω πεί να μην κουμπώνετε τα ληγμένα του κ. Ρετσίνωφ;
Ότι θελουμε κάνουμε, το νήμα είναι δικό μας πλέον. Είμαστε η νέα γενιά ηττημένων.
Το ειπε ο Τροβα ….. μεσα επεσε
Λάβε ένα ινδουιστικό για τα τσάκραΝιαουρίνο!
Αν θες να τον φάς από παππού, μην το πάς λάου-λάου το γυροφέρνεις και μου ζαλίζεις το θυμιατό. Γράψε το ξεκάθαρα. Δεν είναι ντροπή.![]()
καλησπερα φιλε-Μπαρεμερικοι μουνηδηδοι εγαμιουνται.
Καλησπέρα φίλε-βάρεμερικοι μουνηδηδοι εγαμιουνται.
χαλαρα ε?σημειωνω φιλε-φιδι.καλησπερα φιλε-Μπαρε
τι σου εκαναχαλαρα ε?σημειωνω φιλε-φιδι.
Αγκαλια με τον γυφτο θα πεθανετε κατω απο κανα υποστεγο κτηριου στην Σταδιουκαλησπερα φιλε-Μπαρε