celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 22.387
- Πόντοι
- 6.056
φιλε-Μπαρε εγω Παρασκευη παλιθα πιουμε καιζερ η να δω σταρ?
εισαι χριστιανος νηστευεις και το λαδι?φιλε-Μπαρε εγω Παρασκευη παλι
Πηγές Ρόμβης;φιλε-Μπαρε εγω Παρασκευη παλι
Μ.Παρασκευηεισαι χριστιανος νηστευεις και το λαδι?
δεν μπορεσα ειχα δουλεια...πηγες ΦΙΝΟ;Πηγές Ρόμβης;
Πηγα ΑβραάμΜ.Παρασκευη
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
δεν μπορεσα ειχα δουλεια...πηγες ΦΙΝΟ;
Φινο ποτε;Πηγα Αβραάμ
εχει βγει βρωμα στο σαη οτι γουσταρεις την κορη της Μπεσυς Αργυρακη ..εισαι χριστιανος νηστευεις και το λαδι?
Θα πάμε με φιλο Μπάρο Σάββατο απογευματάκιΦινο ποτε;
ποια ειναι αυτη?εχει βγει βρωμα στο σαη οτι γουσταρεις την κορη της Μπεσυς Αργυρακη ..
καλα την ξεκινησες την διαψευσηποια ειναι αυτη?
να πιειτε και καιζερΘα πάμε με φιλο Μπάρο Σάββατο απογευματάκι
Και εσύ μορε λέμε δε περνεις χαμπάρινα πιειτε και καιζερ
ειναι απο την διατροφη , εγινε ακόμα πιο ηλίθιοςΚαι εσύ μορε λέμε δε περνεις χαμπάρι
ενταξει εγω θα πιω κρασους τοτεΚαι εσύ μορε λέμε δε περνεις χαμπάρι
πες μας κανα ανεκδοτο να γελασουμε...οτι κανεις περσοναλ.οτι δουλευεις,οτι δεν ρουφας το αιμα του κοσμακη...ειναι απο την διατροφη , εγινε ακόμα πιο ηλίθιος
πρεπει να κανει εκπομπη και αυτος σαν τον ψινακη για την αυτοβιογραφια του.ενταξει εγω θα πιω κρασους τοτε
πες μας κανα ανεκδοτο να γελασουμε...οτι κανεις περσοναλ.οτι δουλευεις,οτι δεν ρουφας το αιμα του κοσμακη...
το ειχα σταματησει αλλα ξαναρχισα..ενταξει εγω θα πιω κρασους τοτε
πες μας κανα ανεκδοτο να γελασουμε...οτι κανεις περσοναλ.οτι δουλευεις,οτι δεν ρουφας το αιμα του κοσμακη...
θα ειναι πολυ συντομη του φιλου-Μαγουλιθρα..απατες,φυλακη,δικαστηρια,αμφισβητηση συναλλαγων,λειζερ,πλυσιματα,στεγνωτηρια,βραχιολιαπρεπει να κανει εκπομπη και αυτος σαν τον ψινακη για την αυτοβιογραφια του.
ειναι εγκυκλοπεδια γνωσης.θα ειναι πολυ συντομη του φιλου-Μαγουλιθρα..απατες,φυλακη,δικαστηρια,αμφισβητηση συναλλαγων,λειζερ,πλυσιματα,στεγνωτηρια,βραχιολια
ισχυει....ειναι εγκυκλοπεδια γνωσης.