ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 34.324
- Πόντοι
- 5.006
Είμαι kayak για πρωινό έλα για τσιμπημαΑθηναιο , ρωταει ο Μπιρλας τι παει να πει "δουλευεις" , δουλεια , εργασιά , εξηγα του να μαθαινει
Είμαι kayak για πρωινό έλα για τσιμπημαΑθηναιο , ρωταει ο Μπιρλας τι παει να πει "δουλευεις" , δουλεια , εργασιά , εξηγα του να μαθαινει
αστο πετα το 1/10 του εβαλα δεν βλεπεται με την καμιαβαιρους καλο το ειδα,μορμπιους μουφα,το καινουριο του Τζεραλντ Μπατλερ μετριο σπαιντερχεντ για τον πουτσο αλλα θα το ολοκληρωσω δεν γαμιεται
τους εχουν καταστρεψει οι πουτανες ... χωρις οικτο ειναιαυτα θα βρουνε τα 100 ευρω να πανε ολα οκ ειναι
ισχυει αλλα ειναι θεμα τιμης να το δω..ισως οταν ξαναπιω ξυδια παλι μεσα στην θολουρα του μυαλουαστο πετα το 1/10 του εβαλα δεν βλεπεται με την καμια
Ρε μουνη, ΡΕ ΜΟΥΝΗμαλακα μονο εγω δουλευω εδω μεσα τα εχουμε ξαναπει...
ε ψεμματα λεω;Ρε μουνη, ΡΕ ΜΟΥΝΗ
πηρες απουσια σκ να ξερειςΡε μουνη, ΡΕ ΜΟΥΝΗ
Μη βρίζεις μανΡε μουνη, ΡΕ ΜΟΥΝΗ
πινουν αιμα με την μουνα τους σαν βδελλα στην κολλανε στην τσεπη και ρουφανετους εχουν καταστρεψει οι πουτανες ... χωρις οικτο ειναι
θα ελεγα οχι και παλιισχυει αλλα ειναι θεμα τιμης να το δω..ισως οταν ξαναπιω ξυδια παλι μεσα στην θολουρα του μυαλου
πινουν αιμα με την μουνα τους σαν βδελλα στην κολλανε στην τσεπη και ρουφανε
για πεςοπως τα λες ειναι και χειρότερα ...
πηγα και ειδα προχθες εναν σε τραγικη κατασταση.. δεν το πιστευα
Μιλάμε οτι η λεξη καταστροφη ειναι λίγη να το περιγραψει
ειναι ακράιο , δεν θα αντεξειςγια πες
ειναι ακράιο , δεν θα αντεξεις
σαιμποργκ οι γκομενες dead inside καταστρεφουν ψυχουλες χωρις να κανουν ουτε eye blinkοπως τα λες ειναι και χειρότερα ...
πηγα και ειδα προχθες εναν σε τραγικη κατασταση.. δεν το πιστευα
ε ψεμματα λεω;
Αφου δουλευω ρε μουνηδες, πραγματικα, οχι σαν τη δουλεια του ατενεζου κρεμασμενος στο κινητο και μπου.κομπηρες απουσια σκ να ξερεις
πες ρε να μαθαινουμεειναι ακράιο , δεν θα αντεξεις
Για πεςειναι ακράιο , δεν θα αντεξεις
οταν δουλευω δεν μπαινω ρε παπαραΑφου δουλευω ρε μουνηδες, πραγματικα, οχι σαν τη δουλεια του ατενεζου κρεμασμενος στο κινητο και μπου.κομ
πες την ιστοριαειναι ακράιο , δεν θα αντεξεις