Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
40.063
Πόντοι
10.411
Πρώτη επίσκεψη Σαββίδαρου στο νήμα και το κλίμα μετατράπηκε σε εκρηκτική εμπόλεμη ζώνη.Ένταση,αντεγκλήσεις και προκλήσεις,τραβεστολογία,κομμουνιστές και βασιλιάδες παρελαύνουν,σε λίγο θα σκάσει και ο baros και θα τον ρωτάνε για τα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ

explosion.gif
explosion.gif
explosion.gif

Τελευταία τροποποίηση:

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
14.646
Πόντοι
3.656
Εντάξει πλάκα κάνεις αλλά σου λέω. Δεν υπάρχουν Έλληνες εδώ δίπλα μου, τύπε, εκτός από μία υπερήλικη στο διπλανό θέρετρο. Στην πόλη (Montpellier) θα πρέπει να έχει κάπου 80 οικογένειες καθώς και 250 περίπου έλληνες φοιτητές. Αν έβγαινε Έλληνας από δω θα τον καταλάβαινα. Μόνο έναν που έκανε μεταπτυχιακό εδώ βρήκα.
ο ζανκλω θα ηταν...αυτος εκανε συνεχεια μεταπτυχιακα...

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
θα είμαι εδώ να θυμίζω σε όλους πώς ξεκίνησες την καριέρα σου στο bou.
Για Τρόμπα (@Τροβαδούρος ) έχουμε κάνα σκανδαλάκι; Με αυτόν γελάω πολύ, γιατί είναι ευρηματικός. Υπήρχε κι ένας άλλος παλιά που με διασκέδαζε, το @kakiasmenoprovato αλλά έκανα μία μαλακία και τον πρόγκηξα.

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
14.646
Πόντοι
3.656
Δεν πας να παίξεις παραπέρα, βλακάκο, που ήρθες κατευθείαν στην τελευταία σελίδα και νομίζεις ότι θα κάνεις πλάκα σε κάποιον που δεν τον ξέρεις. Έχω μισό χόστελ, μπούφε, έχω 27 χρόνια στη Ριβιέρα. Αν θες να δουλέψεις πιατάς, ρώτα αλλού.
τυπε να τον προτιμησεις αμα θες παντως...εχει καντινα και ξερει απο λαντζα

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
77.803
Πόντοι
12.756
Νιπλάκο, μη γράφεις ότι ήταν πλάκα με τον βάτραχο τα ποσταρισματα σου στα τραβελια!
Ήταν το 3ο σου ποστ στο φόρουμ.
Δε είχες καεί τοτε ακομα εδώ μέσα, ούτε είχες αναπτύξει παρέες.
Κι αν ξαναγράψεις ειρωνευτικά για τραβελογαμιάδες εδώ μέσα, θα είμαι εδώ να θυμίζω σε όλους πώς ξεκίνησες την καριέρα σου στο bou.

Tραβέλια με προσόντα - Page 790 - bourdela.com forum

Ελπιζω να μη με αρχίσεις και μένα στις γαμωμανες όπως έκανες με τον nick07 όποτε θύμιζε το παρελθον σου εδώ μεσα
Αυτιστικε Νικο Ρίζο του φορουμ με τσατσα τον αλπουλα , για σενα που εισαι ζουμπας να γραφω τυπε ?
Και γιατι να μην αρχισω τις γαμωμανες ; υιοθετημένος είσαι ; πως σε έκανε η δικιά σου ; σε πηρε απο τα προβληματικά ;

Σαλτα γαμησου απο εδω ρε ρουφιανοκουμπο

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
33.156
Πόντοι
5.006
Αυτιστικε Νικο Ρίζο του φορουμ με τσατσα τον αλπουλα , για σενα που εισαι ζουμπας να γραφω τυπε ?
Και γιατι να μην αρχισω τις γαμωμανες ; υιοθετημένος είσαι ; πως σε έκανε η δικιά σου ;

Σαλτα γαμησου απο εδω ρε ρουφιανοκουμπο
Άσε ρε μάν,μόνος τα λέει μόνος τα τα βλέπει μην νευριάζεις,καταντάει κουραστικός

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.047
Πόντοι
2.606
ειχες γραψει για ενα τραβελι με ωραιο κωλο, οτι εχει οντως ωραιο κωλο το 2013 και αυτο τα αλανακι εψαξε και βρηκε αυτο το ποστ απο το 2013.....μαλακα μου μιλαμε για αποκαιδια και σταχτη ,οχι για απλα ναυαγια.....λειπει ενα τετοιο νημα ...

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
77.803
Πόντοι
12.756
ειχες γραψει για ενα τραβελι με ωραιο κωλο, οτι εχει οντως ωραιο κωλο το 2013 και αυτο τα αλανακι εψαξε και βρηκε αυτο το ποστ απο το 2013.....μαλακα μου μιλαμε για αποκαιδια και σταχτη ,οχι για απλα ναυαγια.....λειπει ενα τετοιο νημα ...
τα εγραψα και πριν , αν ειχε λιγο μυαλο νημα θα επρεπε να ανοιξει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Πατάει και κουμπιά;
φουλ , σαν ντελιβερι το κουδουνι που δεν του ανοιγεις ενω εχεις βαλει πληρωμη μετρητα

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
33.156
Πόντοι
5.006
Χειρότερος από τον ασθενή σου :tooth: :tooth:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.047
Πόντοι
2.606
Χειρότερος από τον ασθενή σου :tooth: :tooth:
χμμμμ,τα ιδια εκανε και αυτο το αποκαιδι,λες???? το επαιζε γαμαω ,πισινατος ,σκαφατος,νιτσεραδατος,ελιτιστης και εψαχνε καβατζα 20ρικο της μανας του να σπρωξει γυφτισσα με διαρροια στο μεταξι.....

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
33.156
Πόντοι
5.006
χμμμμ,τα ιδια εκανε και αυτο το αποκαιδι,λες???? το επαιζε γαμαω ,πισινατος ,σκαφατος,νιτσεραδατος,ελιτιστης και εψαχνε καβατζα 20ρικο της μανας του να σπρωξει γυφτισσα με διαρροια στο μεταξι.....
:piss: :globeos-haha:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

του κανει σκαμνακι ο αλπουλας :2funny::2funny::2funny:

+1 :sunglasses:
:tooth: :tooth:

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
ο ζανκλω θα ηταν...αυτος εκανε συνεχεια μεταπτυχιακα...
Όχι, είναι το μέλος @passas87 κι έχουμε κάνει λεπτομερείς συζητήσεις για Montpellier.
Τώρα βέβαια κάποιοι συνεχίζουν να πιστεύουν ότι είμαι ο Σαββίδης :confused:

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Δ
Απαντήσεις
76
Εμφανίσεις
3K

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom