Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.680
- Πόντοι
- 3.936
Ρε συ μπορείς να βρεις ένα μήνυμα του αλεξ71 πριν 8-9 χρόνια που έλεγε πως θα ψηφίσει Τσίπρα;Σισι13, και το παρακάτω χιουμοριστικό ποστ είναι;
Ρε συ μπορείς να βρεις ένα μήνυμα του αλεξ71 πριν 8-9 χρόνια που έλεγε πως θα ψηφίσει Τσίπρα;Σισι13, και το παρακάτω χιουμοριστικό ποστ είναι;
μαλακα και εγω το θυμαμαι , κατσε τωρα που ειναι εδω ο κοντος Χαρδαβελας να μας το βρειΡε συ μπορείς να βρεις ένα μήνυμα του αλεξ71 πριν 8-9 χρόνια που έλεγε πως θα ψηφίσει Τσίπρα;
ειλικρινα σου λεω το επιπεδο αρρωστειας στο μπου ειναι σε δυσθεωρητα υψη...εντωμεταξυ μπερδευουν τον χαβαλε και τα χιουμοριστικα ΕΠΙΤΗΔΕΣ και τα παρουσιαζουν σαν να γραφονται αληθινα
να πω την αμαρτια μου και εγω ηθελα να γαμησω ΒατραχοΜην είστε βιαστικός. Σε λίγο ο Σκύμνος θα ανακαλύψει και θα επαναφέρει ως θέμα τον προ 8 ετίας διάλογο μου με τον Κόσνικ, όπου γράφουμε πως είμαστε ζευγάρι, και θα με κατηγορεί πως είμαι άκαρδος που μπάναραν το ταίρι μου και δεν έκανα τίποτα για να το επαναφέρω.
μονο ο Αθηναιος θα σωθει ο γαμιολης που ειχε γραψει το 2020 για την μπουνια που ειχε ριξει στην γκομενα , μεχρι να το βρει ο Τζων Κορφας θα εχει περάσει το metoo γαμω την πουτανα μουΜην είστε βιαστικός. Σε λίγο ο Σκύμνος θα ανακαλύψει και θα επαναφέρει ως θέμα τον προ 8 ετίας διάλογο μου με τον Κόσνικ, όπου γράφουμε πως είμαστε ζευγάρι, και θα με κατηγορεί πως είμαι άκαρδος που μπάναραν το ταίρι μου και δεν έκανα τίποτα για να το επαναφέρω.
Εμένα να δεις πώς με διασκεδάζεις. «μπουφέ» διάβασες από την πείνα σου; Διότι τον αποκάλεσα μπούφο.Μας διασκεδάζεις απίστευτα πάντως, εκεί με τον μπουφέ έδωσες...
μαλακα και εγω το θυμαμαι , κατσε τωρα που ειναι εδω ο κοντος Χαρδαβελας να μας το βρει
τι τσιμπησες μαν;
τυπε μηπως να μπεις αυριο να συνεχισετε την κουβεντα σας , αφου βλεπεις το νημα γυρισε σε ιστορικη αναδρομη , σαν την εκπομπη "σαν σημερα" στην ΕΡΤΕμένα να δεις πώς με διασκεδάζεις. «μπουφέ» διάβασες από την πείνα σου; Διότι τον αποκάλεσα μπούφο.
Άντε μετά την επιδότηση ρεύματος και στα συσσίτια της εκκλησίας..
Μερίδες από μπουλητι τσιμπησες μαν;
κατσε ρε μαλακα να καταπιει ο ανθρωπος , πριν 2 λεπτα εφτασε το ντελιβερι ...τι τσιμπησες μαν;
Παρανόηση μαν, νόμιζα πως πας στο χοστελ και στήνεις τον μπουφέ για να γνωρίσεις κάνα μουνακι....Εμένα να δεις πώς με διασκεδάζεις. «μπουφέ» διάβασες από την πείνα σου; Διότι τον αποκάλεσα μπούφο.
Μερίδες από μπουλη
σημειωνεται !!Μερίδες από μπουλη
Τυπε Καβλογερε τελικα γιατι εστελνες βιογραφικα 60 χρονων ανθρωπος;Εμένα να δεις πώς με διασκεδάζεις. «μπουφέ» διάβασες από την πείνα σου; Διότι τον αποκάλεσα μπούφο.
του ελειπαν κατι ενσημα για την ελάχιστη ρε τυπεΤυπε Καβλογερε τελικα γιατι εστελνες βιογραφικα 60 χρονων ανθρωπος;
Έψαχνε να βρει δουλειά σαν μπουφετζης....Τυπε Καβλογερε τελικα γιατι εστελνες βιογραφικα 60 χρονων ανθρωπος;
60 χρονων μπουφετζης ?Έψαχνε να βρει δουλειά σαν μπουφετζης....
έτσι γενικά μιλώντας πάντως στην ευρώπη μόνο υπάρχουν τουλάχιστον 5 μέρη που αποκαλούνται "χψ" ριβιέρα...τυπε απο που ξεφυτρωσες εσυ που δεν ξερεις την Ριβιερα ?? κανας δημοσιος υπαλληλος εισαι ? δεν διαβασες τους κανονισμους οταν γραφτηκες στο μπου οτι ειναι φορουμ μονο για επιχειρηματιες ?